16 Nisan 2018 Pazartesi

Kore Dizi - Age Of Youth 2

Herkese merhabalar efenim ...

Daha dün bitirdiğim tazecik bir Kore dizisinden bahsetmek istiyorum sizlere.Aslında Kore dizilerinde nadir olarak görülen bir şey olan serinin 2.sezonu bu dizi.Daha önce blogta 1.sezonu yazmıştım.1.sezonda olan kızlar yine devam ediyor sadece yeni bir kız daha eklenmiş ve bu sezon onun üzerinden devam ediyor dizi ve 14 bölüm ve finalde çok açık bitti sanırım 3.sezonda gelebilir :)

Konusu:
Dizi, ilk sezonunun kaldığı yerden 1 yıl sonra 'Belle Epoque' evini paylaşan 5 kızın (Han Ye-Ri, Han Seung-Yeon, Park Eun-Bin, Ji Woo, Choi A-Ra) etrafında dönmektedir.


Karakterleri:
Han Ye-Ri dizide iktisat bölümünden mezun olan Yoon Jin-Myung karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri Çin’de 1 yıl geçirdikten sonra Kore’ye geri dönmüş ve iyi bir iş bulmuştur. – "Demir leydi, değişmeyen poker yüz."

Han Seung-Yeon dizide beslenme uzmanlığı bölümünde okuyan Jung Ye-Eun karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, erkek arkadaşı ile yaşadığı olayların kötü etkisinden dolayı 1 yıl okulunu dondurmuştur ve artık üniversiteye geri dönmüştür. – "Yeni bir romantizmle yeni bir ilişkiye başlayabilir mi?"

Park Eun-Bin dizide medya öğrencisi olan Song Ji-Won karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri geçen bir yıl boyunca hâlâ kendine bir erkek arkadaş bulmamıştır. – "Artık bir ilişkisi olabilecek mi?"

Ji Woo dizide psikoloji bölümünde okuyan Yoo Eun-Jae (1. sezonda Park Hye-Soo canlandırmıştı) karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, erkek arkadaşından yeni ayrılmışltır ve bu yüzden duygusal olarak bunalımdadır. – "Utangaçlığını üstünden atıyor ve öfkesini dışarı vuruyor."

Choi A-Ra dizide kızların yeni ev arkadaşı olan Jo Eun karakterini canlandırmaktadır. O, Kang Yi-Na’nın (Hwa Young) boşalttığı oda da kalmaya başlar. – "Siyah ve kısa saçı ile bu çocuk 'Belle Epoque'un yeni yüzü."

Kim Min-Suk dizide 'Belle Epoque' ev sahibesinin vekili olan Seo Jang-Hoon karakterini canlandırmaktadır.

Lee You-Jin dizide mühendislik bölümünde okuyan bir üniversite öğrencisi olan Kwon Ho-Chang karakterini canlandırmaktadır. O, oldukça zeki birisidir ancak otistik engelli olması nedeniyle insanlarla iletişim kurmakta zorluk çekmektedir. Ayrıca onun karakteri Jung Ye-Eun’da (Han Seung-Yeon) hoşlanmaktadır.

An Woo-Yeon dizide bir idol grubunun üyesi olan He Im-Dal karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, küstah olmasına karşın neşeli birisidir.

Son Seung-Won dizide, Ji-Won’un (Park Eun-Bin) arkadaşı olan Im Sung-Min karakterini canlandırmaktadır.

Shin Hyun-Soo dizide Yoo Eun-Jae’nin (Ji Woo) eski sevgilisi Yoon Jong-Yeol karakterini canlandırmaktadır.

Hwa Young dizide güzel bir kadın olmasından dolayı popüler olan Kang Yi-Na karakterini canlandırmaktadır. O, 'Belle Epoque' evinden ayrılmıştır ve onun yerine yeni bir kız taşınmıştır.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : The Worst of Evil

 Herkese merhabalar efenim, Bugün size hiç benlik olmayan (polisiye,uyuşturucu kaçakçılığı,aksiyon) ama sırf ikinci yan roldeki kadın için b...