10 Mayıs 2018 Perşembe

Kore Dizi - The Great Seducer

Herkese merhabalar efenim ...

Güncel Kore dizilerine kaldığımız yerden devam ! Başrolde Red Velvet grubunun en sevilen üyelerinden biri olan Joy olmasına rağmen Kore'de ülkemizde de bu dizi maalesef çok fazla sevilmedi.Oysa genç oyuncular,havalı bir konusu olmasına rağmen tutmayınca tutmadı işte :/ Bad boy ve bad girllerin dönemi bitti mi yoksa artık Kore bile :D Aynı konular sanırım artık seyirciyi fazlasıyla sıkmaya başladı.

Konusu:
Dizi, yirmili yaşlardaki iki gencin hayatlarını tamamen değiştireceğini bilmediği bir aşk oyununa atılmasını konu almaktadır.


Karakterleri:
Woo Do-Hwan dizide 20’li yaşlardaki Kwon Shi-Hyun karakterini canlandırmaktadır. Hayattaki en acınası şeyin aşkın varlığına inanmak olduğunu düşünen Shi-Hyun tehlikeli bir aşk oyunu oynamaya başlar. Eun Tae-Hee’yi (Joy) kendine âşık etmeye çalışır.

Joy dizide 20’li yaşlardaki Eun Tae-Hee karakterini canlandırmaktadır. Hayattaki en acınası şeyin aşkın varlığına inanmamak olduğunu düşünmektedir. Bir gün, Shi-Hyun (Woo Do-Hwan) ile tanışır ve kendisini bir karmaşanın içinde bulur.

Kim Min-Jae dizide Kwon Shi-Hyun’un (Woo Do-Hwan) arkadaşı olan Lee Se-Joo karakterini canlandırmaktadır. Büyük bir şirketi yöneten varlıklı bir aileye sahiptir. Shi-Hyun ile araları oldukça iyi olmasına karşın atıldıkları aşk oyunundan sonra bu değişir.

Mun Ka-Young dizide bir hastane müdürünün kızı olan Choi Soo-Ji karakterini canlandırmaktadır. Çok popüler biri olmasına karşın bir gün yalnız biri olarak kalmaktan korkmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...