22 Mayıs 2018 Salı

Kore Dizi - A Poem A Day

Herkese merhabalar efenim ...

Taze biten Kore dizileri ile yola devam ediyoruz.Şu sıra benim tarzım olmasa bile deli gibi izlemediğim Kore dizilerini izliyorum o yüzden şu sıra bol bol Kore dizisine boğulacaksınız :D Çok zor biliyorum ama hedefim sanırım piyasa da izlenmedik Kore dizisi bırakmamak şimdiden 150 oldu bile :D Bu dizi Romantik-Komedi-Tıp dalında diyebiliriz.Ama bu sefer doktorlarımız yerine fizyoterapistlerimiz var evet ilk defa bu meslekte olan bir dizi gördüm genel olayların akışı aynı olsa da bu tarz farklı mesleklerin içinde olan insanların yaşadıkları olayları anlatmaları benim çok hoşuma gidiyor çok doğal ve hayatın içinden geliyor :) Bu arada dizi adından aldığı gibi "Şiir gibi" bir dizi :D Her bölüm Kore edebiyatından şiirler öğreniyorsunuz :)

Konusu:
Dizi, bir hastanede çalışan bir grup fizik terapisti, hemşire, radyolojik teknoloji uzmanı ve stajyerin etrafında dönmektedir.


Karakterleri:
Lee Yoo-Bi dizide 3 yıldır fizik terapisti olarak çalışan Woo Bo-Young karakterini canlandırmaktadır. Onun hayali bir şair olmaktı. Ancak, fakir bir ailede büyüdüğü için bu mesleği seçmiştir. Üniversite yıllarında aynı bölümde okuduğu Shin Min-Ho’dan (Jang Dong-Yoon) hoşlanmaktaydı.

Lee Jun-Hyuk dizide bir fizik terapisti olan Ye Jae-Wook karakterini canlandırmaktadır. Bir hastanede çalışırken aynı zamanda alanında dersler vermektedir. Ayrıca, çalıştığı hastanede ekip lideri olarak görev almaktadır. Acı verici geçmişinden dolayı insanlardan uzak durmaktadır.

Jang Dong-Yoon dizide fizyoterapist alanın bir stajyer olan Shin Min-Ho karakterini canlandırmaktadır. Woo Bo-Young (Lee Yoo-Bi) ile aynı üniversitede okumuştur ve şimdi onunla aynı hastanede çalışmaktadır. Anne ve babası doktor olan Min-Ho aslında bir fizik terapisti olmak ilgilenmemesine rağmen tıp fakültesine gidecek yeterli puana sahip olmadığı için bu bölümü seçmiştir.

Shin Jae-Ha dizide Shin Min-Ho’nun (Jang Dong-Yoon) arkadaşı olan Kim Nam-Woo karakterini canlandırmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...