8 Mayıs 2018 Salı

Kore Dizi - That Man Oh Soo

Herkese merhabalar efenim ...

Ortalama bir Fantastik-Romantik-Komedi dizisi ile karşınızdayım.Goblin'den sonra bu tarz diziler çoğalmaya başladı ama tabi hiçbiri bir Goblin kadar efsane olamadı. Lee Jong-Hyun Oppa için izlediğim gerçeğini bir kenara bırakacak olursak boş zamanlarınızda izleyebileceğiniz çıtır çerez bir dizi diyebilirim :)

Konusu:
Dizi, sihirli bir çiçek tozu ile birbirine âşık olan 20’li yaşlardaki iki gencin (Lee Jong-Hyun,Kim So-Eun) aşk hikâyesini konu almaktadır.

Karakterleri:
Lee Jong-Hyun dizide gelecek vaat eden bir IT (Enformasyon Teknolojileri) mühendisi olan Oh Soo karakterini canlandırmaktadır. Oh Soo insanları birbirine âşık edebilecek sihirli bir çiçek tozuna sahiptir ve bunu gençlerin aşk hayatlarına yardımcı olması için kullanmaktadır. Ayrıca, sahibi olduğu kendi kafesinde baristalık da yapmaktadır. Zeki olduğu kadar da yakışıklı olan Oh Soo soğuk ve kibirli bir kişiliğe sahiptir.

Kim So-Eun dizide bir polis memuru olan Seo Yu-Ri karakterini canlandırmaktadır. Ailesine tek başına maddi destekte bulunmaktadır. Yu-Ri, parlak ve iyimser bir kişiliğe sahiptir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...