16 Mayıs 2018 Çarşamba

Mini Kore Dizi - You Drive Me Crazy

Herkese merhabalar efenim ...

Benim oyunculuklarını ve dış görünüşlerini tuttuğum yan rollerdeki oppalar resmen sonradna yükselen yıldız oluyor.Adamlardaki başrol potansiyelini görüyorum demekki :) Neyse efenim yine bi yan rollerin adamı olan yeni yüzlerden ve tabi ki yeni oppalarımdan olan Kim Sun Ho'nun bir mini dizisi var.Arkadaşlık ve sevgililik arasında bocalayan ilişkileri izlemeyi seviyorum çünkü cidden çok eğlenceli ve komik oluyor bu dizi de öyleydi keşke mini dizi değilde tam bir dizi olsaydı dedirtti :) SunHo oppayı daha nice başrollerde görürüz umarım :)

Konusu:
Dizi, 8 yıldır arkadaş olan Eun-Seong (Lee Yoo-Young) ve Kim Rae-Wan’ın (Kim Sun-Ho) bir geceden sonra aşk ve arkadaşlık arasında bocalaması konu almaktadır.

Karakterleri:
Lee Yoo-Young mini dizide Fransızca çevirmeni olan Eun-Seong karakterini canlandırmaktadır. Her şeye cesurca bakmasına rağmen öngörülemeyen bir tarafı vardır. Eun-Seong üniversitede tanıştığı Kim Rae-Wan (Kim Sun-Ho ) ile oldukça iyi arkadaştır ve erkek olan tek arkadaştır.

Kim Sun-Ho mini dizide yükselen bir sanatçı olan Kim Rae-Wan karakterini canlandırmaktadır. Özgür bir ruha sahip olan Rae-Wan onunla ilgilenen her kadına açık çapkın birisidir. Eun-Seong’u (Lee Yoo-Young) asla bir kadın olarak düşünmemiştir ancak bir gecede bu bakış açısı değişir. Aşk hayatı ve iş hayatı istediği gibi gitmemeye başlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : A Good Day to Be a Dog

 Herkese merhabalar efenim, Fantastik Kore dizilerine devam ediyoruz.En son bu diziyi izledim ve acayip hoşuma gitti.Kızın bir erkekle öpüşü...