9 Mayıs 2018 Çarşamba

Etkinlik - O Artık Mezun !

Herkese merhabalar efenim ! 

Geçtiğimiz 2 gün boyunca "mezun" olmakla uğraşıyordum resmen.Önümüzdeki hafta pazartesi ve salı günün ki sınavlarımdan sonra artık tamamen mezun olmuş oluyor ve Balıkesir ile ilişiğimi kesip baba ocağına tekrardan temelli dönüyorum.

Sahi 4 yıl nasıl geçti ? Lise hayatımda çok çabuk geldi geçti,üniversite hayatımda.Bu bloğu üniversite hayatımın başlarında açmıştım ve bütün serüvenimi an be an buraya kaydettiğim için çok mutluyum.Katıldığım etkinlikler,okuduğum kitaplar,izlediğim filmler,katıldığım geziler ve hayattan öğrendiğim burada da sizinle paylaştığım daha nice şey. blog tabi ki varlığını sürdürmeye devam edicek elbette yeni yerlerde,yeni maceralarla.

Bu 4 sene içinde öncelikle çok şey öğrendim.Bunların başında da "sabır" geliyor.Bir de büyük söz konuşmamayı ve kimseyi kınamamayı öğrendim,insan kınadığı ne varsa illaki bir zaman diliminde başına geliyor. Büyüdüm 4 yaş daha büyüdüm.Elbette değiştim.Sürekli aynı kalmak sıkıcı olurdu zaten.Daha da büyümeye ve değişmeye devam edicem, yol uzun.Durmak yok yola devam !

Şimdi tek kaygım sanırım bir işe girmek olucak onunda hayırlı haberlerini sizlere veririm inşallah. KPSS çalışıyorum ama atamalar pekte iç açıcı değil biliyorsunuz ki o yüzden belki de şansımı devletten önce özelde deneyeceğim.Bakalım,her şeyin hayırlısı :)































1 yorum:

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...