16 Mayıs 2018 Çarşamba

Kitap - Çavdar Tarlasında Çocuklar J.D. Salinger

Herkese merhabalar efenim ...

BİTTİ ! BALIKESİR BİTTİ,ÜNİVERSİTE BİTTİ ! Nihayet Allah'ım ! 4 yıl nihayetinde bitti ve ben bu yazıyı şimdi İzmir'den yazıyorum.Artık ne zaman kadar baba ocağında kalacağım bilemiyorum hayırlısı sizleri tabi ki yeni gelişmelerden illaki haberdar ederim.

Neyse efenim John Lennon'u öldüren katilin elinde olan bir kitaptan bahsedicem bugün sizlere.Eminim sizde adını bir çok kez duymuş hatta okumuşsunuzdur.Kütüphaneye iade etmem gerektiği için 195 sayfadan 100 sayfa kadarını okuyabildim devamını da okumak isterdim.Belki bir gün fırsatım olursa yeniden okurum.Aslında hiç beklediğim gibi bir kitap değildi.Daha çok"Fareler ve İnsanlar" kıvamında bir kırsal hayat romanı bekliyordum ama daha çok bir ergenin günlüğü gibiydi bu beni baya baya şaşkınlığa uğrattı.Okuldan atılmış yeni yetmenin gözünden yazılmış bir roman diyebiliriz.Keyifli bir dili var kesinlikle insanı sıkmıyor ayrıca ergenimizin hayata dair çok farklı ve kendince tespitleri var yine onedio buna özel bir post hazırlamış :

https://onedio.com/haber/cavdar-tarlasinda-cocuklar-kitabina-hayran-birakan-15-alinti-358855

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : The Worst of Evil

 Herkese merhabalar efenim, Bugün size hiç benlik olmayan (polisiye,uyuşturucu kaçakçılığı,aksiyon) ama sırf ikinci yan roldeki kadın için b...