13 Mayıs 2018 Pazar

Kitap - Şahane Hatalar Serisi

Herkese merhabalar efenim ...

Bu seriyi eminim ki biliyorsunuzdur ! İlk kitabı olan " Şahan Hatalar" ı daha ilk çıktığı zamanlarda yani lisedeyken alıp okumuştum. Kitabı çok yaratıcı bulmuş ve çok sevmiş okurken acayip eğlenmiştim.Şimdi kütüphanede kitabın devamı olan kitaplardan serinin 8 ve 5.kitaplarını buldum zaman geçirmek için alıp okudum elbette, serinin diğer kitaplarını da eğer denk gelirsem elbette okurum.Seriden ve ilk kitaptan biraz bahsedecek olursak : aslında kitapların birbiri ile bir bağlantısı yok.Şöyle ki,kitap ilk sayfadan size yeni bir dünyanın kapısını açıyor ve size bir öykü sunuyor o öykünün devamının nasıl şekilleneceği tamamen size bağlı ona göre karaktere bir kader çiziyorsunuz.
Mesela , ilk sayfada üniversiteye başladığınızdan falan bahsediyor eğer tıp okumak istiyorsanız 5.sayfaya,psikoloji okumak istiyorsanız 15.sayfaya resim okumak istiyorsanız 20.sayfaya gidin falan diyor sizde ona göre belirtilen sayfaları takip edip kendiniz bir hayat öyküsü oluşturuyorsunuz.Bu aslında daha çok interaktif oyun oynamak gibi. Bence kitap okumayı sevmeyenler bile bu kitapları okuyup eğlenceli zaman geçirebilir :)

(1-8-5)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : A Good Day to Be a Dog

 Herkese merhabalar efenim, Fantastik Kore dizilerine devam ediyoruz.En son bu diziyi izledim ve acayip hoşuma gitti.Kızın bir erkekle öpüşü...