24 Haziran 2018 Pazar

Yerli Dizi - Fazilet Hanım ve Kızları

Herkese merhabalar efenim ...

Şu sıra can sıkıntısının ve adeta işsizliğimin zirvesinde gibi hissediyorum kendimi.Çünkü baya baya izleyemediğim Türk dizilerini izlemeye başladım :D Normalde çok nadir olarak TV 'de yayınlanan dizileri izlerim ki genelde izlemeye de vaktim olmuyor.Sadece Puhu TV'de yayınlanan dizileri izliyordum oradaki genel olarak bi dizilere bakayım dedim ve şu sıra hafiften bende patlak veren Çağlar Ertuğrul aşkı da olunca hadi başlayalım deyip resmen 50 bölümü 3 günde bitirdim ( ama bir çok kısmını atlaya atlaya izledim çünkü çok fazla klişe var ve klişeler artık beni cidden bayıyor).Belki bu kış yayınlanan diğer Türk dizilerine de bakarım bilmiyorum :D 

Bu arada Amasya'dan döndük bugün oyumuzu da kullandık bakalım ülkemiz için hayırlısını dilerim ben her zaman :) 1 hafta daha İzmir de kaldıktan sonra 1 haftalık bir Marmaris tatiline çıkıyoruz artık gelince de KPSS işi var belki başvurduğum yerlere mülakat daveti gelir oralara giderim bu yazı da yavaş yavaş bitirmiş olurum :)

Konusuna gelecek olursak :

Tüm hayatı boyunca zengin olmanın hayalini kuran Fazilet Hanım bu yolu ancak kızları başarabileceğini gerçeğini anlamıştır. Fazilet Hanım yaşadığı hayata olan öfkesini ve geçmişi ile olan hesaplaşmasını kızlarını kullanarak ihtişamlı bir hayat sürülen Egemen Yalısı’nda tüm hayalini gerçekleştirecektir.

Fazilet Hanım ve Kızları ile ilgili görsel sonucu

2 yorum:

  1. İlk başlarda güzeldi. Sırf Çağlar Ertuğrul için izledim. Sonrasında tabi bıraktım gitti. Sıkı takipçisi değildim. Biraz baştam biraz ortadan derken finali de izledim tamam. Benim Türk dizisi izleme anlayışım. :):)

    YanıtlaSil
  2. Aynen ben de atlaya atlaya izliyorum :D

    YanıtlaSil

Kore Dizisi : The Worst of Evil

 Herkese merhabalar efenim, Bugün size hiç benlik olmayan (polisiye,uyuşturucu kaçakçılığı,aksiyon) ama sırf ikinci yan roldeki kadın için b...