10 Haziran 2018 Pazar

Kore Dizisi - Pretty Sister Who Buys Me Food

Herkese merhabalar efenim ...

Bir Kore dizisi ile daha devam ediyoruz.Kategorisi Dram/Romantik diyebiliriz.Hatta Romantizmin dibi aslında daha çok noona romantizmi ama kadın çok genç göründüğü için sanki çocuktan büyükmüş gibi hiç hissettirmedi dizi boyunca.Dizi tamamen romantik sahnelerden ve ikilinin arasındaki aşktan,zorluklardan ibaret o yüzden biraz durağan bir yapısı var diyebiliriz o yüzden sonunu biraz zor getirdim.Hatta senariste sonunu zor getirmiş ola ki sonlara doğru baya baya saçmalamaya başlamıştı.

Konusu:
Dizi, 30’lu yaşlarındaki bir kadının (Son Ye-Jin) en yakın arkadaşının erkek kardeşine (Jung Hae-In) âşık olmasını konu almaktadır.

Karakterleri:
Son Ye-Jin dizide 30’lu yaşlardaki Yoon Jin-A karakterini canlandırmaktadır. Bir kahve şirketinde müdür olarak çalışmaktadır. "Her şey iyi olduğu sürece iyi bir hayat yaşarsın." sloganını benimsemiş birisidir ve hayatında da her şey iyidir. Ancak tüm bunlara rağmen içinde bir boşluk hissetmektedir. Bir gün, en yakın arkadaşı Seo Kyung-Sun’un küçük erkek kardeşi Seo Joon-Hee (Jung Hae-In) çalışmak için gittiği yurt dışından Güney Kore’ye geri döner. Çocuksu ve olgunlaşamamış biri olarak hatırladığı Seo Joon-Hee artık farklı biri olarak görünmektedir.

Jung Hae-In dizide bilgisayar oyunları enstitüsünde karakter tasarımcısı olarak çalışan Seo Joon-Hee karakterini canlandırmaktadır. 3 yıl boyunca alanında yurt dışında çalıştıktan sonra Güney Kore’ye döner. Yurt dışındaki özgür hayata alışan Joon-Hee başlarda dönmüş olduğuna sevinmez. Ancak bir gün ablasının arkadaşı Yoon Jin-A (Son Ye-Jin) ile karşılaştıktan sonra bu konudaki düşüncelerinin hepsi değişir. Ona karşı olan ilgisini açıkça belli etmekten korkmasına rağmen gözlerini ondan alamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...