5 Haziran 2018 Salı

Aksiyon Filmi - Atomic Blonde

Herkese merhabalar efenim ...

Bu filmi izlemek çok çok önceden kafamda vardı ama izlemek daha yeni kısmet oldu.Bu tarz rollere giden bir kadın oyuncu varsa o da kesinlikle : Charlize Theron. Uzun boyu,harika fiziği,soğuk duruşu ve sportif tavırları ile tabi ki ajan rolüne çok yakışmış ama filmi C.Theron kadar beğendiğimi söyleyemeyeceğim maalesef.Soğuk Savaş dönemi filmi olmasına rağmen o dönemin yansımalarını ben hiç alamadım maalesef resmen günümüz gibiydi dekorlar,sahneler,giysiler 89 yılından bahsediyoruz oysa ! Biraz daha gerçekçi kılınmalıydı bence bilemedim.Film hakkında sevmediğim diğer şeyse sanırım olayların işleniş şekli ve sonuydu kim kiminle kim ne yapmış kim kime karşı kim hain ne oluyor pek anlamadım bence sonunu çok fazla karıştırmışlar illa seyirciyi ters köşe yapmaya çalışacağız diye :/ Filmde C.Theron'dan sonra sevdiğim 2.şey ise tabi ki :James Mcavoy ! Split filminden sonra adamın oyunculuğuna çok ayrı bir hayranlığım var ayrıca bu tarz ajan filmlerin de onu daha önce görmüştük.

MI6 ajanı Lorraine Broughton'un görevi Berlin şehrinde daha önce öldürülen bir ajanın neler yaşadığını ve sorumlularını bulmak için yola çıkacaktır. 1989 yılının kasım ayıdır ve Berlin duvarı henüz yıkılmamış yıkılmak üzeredir. Eline öldürülen ajana ait bir liste geçecektir. Bu listede çifte ajanların isimleri yazmaktadır her iki ülkelere de çalışan gizli ajanlar. Bir anda karmaşık olayların içinde kendini bulan ajan aslında olayların görüldüğü gibi olmadığını anlayacaktır. 


Sarisin Bomba : Afis

1 yorum:

  1. Başroldeki kadın oyuncu çok güzel.Ajan filmleri genelde çok heyecanlı oluyor :)

    YanıtlaSil

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...