29 Haziran 2018 Cuma

Dram Filmi - Euphoria

Herkese merhabalar efenim ...

Bu paylaşımdan sonra 1 hafta buralarda olamayacağım malum artık denizin tadını çıkarmanın zamanı geldi benim için yarın Marmaris'e gidiyorum sanırım dönüşüm oranın Vlogu ile olur.

Bugün film postumuz da tempoyu iyiden iyiye düşürüyor ve dramın dibi olan bir filmle devam ediyoruz.Dramın dibi diyorum çünkü izlediğim en iyi dramlardan biri olabilir bu film ve benden size bir uyarı bu sakın bu filmi kız kardeşinizle izlemeyin ben iyi ki kız kardeşimle izlemeyip tek izlemişim çünkü tek başımayken bile yeterince kötü oldum.Kadrosuyla,hikayesiyle her şeyi ile cidden harika bir kız kardeşlik ve hayat filmiydi.Mutlaka izleyin ama kız kardeşinizle değil :)

Süre : 1s 38dk
Yönetmen : Lisa Langseth
Oyuncular: Eva Green, Alicia Vikander, Charlotte Rampling devamı
Tür : Dram

Ülke : İngiltere, İsveç, Almanya

Ines ve Emilie adlarındaki iki kız kardeş birbirlerinden uzun yıllar ayrı kalmışlardır. Kardeşler yeniden bir araya geldiklerinde gizemli bir yolculuğa çıkmaya karar verirler. Bu yolculukta birbirleri hakkında bilmedikleri çok şey öğreneceklerdir. 2017 yapımı Euphoria filmi; Alicia Vikander ve Eva Green'in başrolleri paylaştıkları bir yol filmidir.

euphoria film ile ilgili görsel sonucu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...