25 Haziran 2018 Pazartesi

Bilim Kurgu Filmi - Seven Sisters

Herkese merhabalar efenim ...

Bugün pazartesi film postu ile başlayalım dedim.Diğer bir adı da Türkçe çevirisiyle " Pazartesiye Ne Oldu?" olan Seven Sisters yani 7 Kardeş ile devam ediyoruz."Ejdarha Dövmeli Kız" serisi ile tanıdığımız Noomi Rapace var başrolde oyunculukta gerçekten döktürmüş hatun hem de 7 kere :D Çünkü 7 kardeşi de kendisi canlandırıyor.Distopya türünde izlediğim en yaratıcı ve iyi filmlerden biri olarak kalıcak benim için tabi ki de bir Netflix yapımı :) 

Film 2073 yılında geçiyor. Dünya nüfusu korkunç şekilde artmış ve devletler bu nüfus patlamasına karşı tedbirler almıştır. Birleşik Devletler'de çıkan bir yasaya göre, her aileye sadece 1 çocuk izni verilmektedir. Birden fazla yapılan çocuklar, belirsiz bir tarihe kadar dondurulmaktadır. İşte bu şartlar altında dünyaya gelen yediz bebekler dedeleri tarafından gizli büyütülür. Okul çağına kadar hiç evden çıkmayan yedizler, bugünden sonra haftada bir gün dışarıya çıkarlar. Dışarda Karen Settman adında tek bir kimlik kullanılırlar ve biri akşam eve geldiğinde neler yaşadığını diğer altı kardeşine anlatır ve böylece diğer 6 kardeşte dışarı çıktıklarında aynı kişi gibi davranırlar. Fakat bir gün kardeşlerden biri eve geri dönmez. Bunun üzerine diğer 6 kardeş, dışarı çıkıp kardeşlerini aramak zorunda kalırlar.

seven sisters ile ilgili görsel sonucu

2 yorum:

  1. Yedi kardeşi tek bir kişinin oyuncunun üstlenmesi mükemmel. Ve film gerçekten izlenilmeye değer gibi gözüküyor. Sıradaki filmimi buldum.

    YanıtlaSil

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...