31 Temmuz 2018 Salı

Korku Filmi - Ghostland

Herkese merhabalar efenim ...

Korku filmi ile serüvenimize kaldığımız yerden devam ediyoruz.Film korku kategorisinde yer alıyor hatta filmin adı ve  afişi falan çok böyle hayaletli falan tipik korku filmi gibi gözüküyor ama alakası yok tamamen psikolojik gerilim odaklı bir film diyebiliriz o yüzden kokru filmi izleyemeyenler gönül rahatlığıyla izleyebilir.Gerilimle birlikte çığlığı,aksiyonu bol film aslında kendisini sıkmadan ve özellikle atlatmadan izletebiliyor :)

Bu arada filmle ilgili kısa bir dedikoduda da eklemeden geçemicem.Dizi de abla rolünde olan kızın sette üstüne dekor düşmüş ve kızın yüzüne dikiş falan atılmış durumu baya ağırmış.

Yönetmen:  Pascal Laugier
Ülke:  Fransa, Kanada
Tür:  Dram, Korku, Gizem
IMDB:  6,4
Vizyon Tarihi:  2 Haziran 2018
Süre:  91 Dakika

Filmin konusu adeta gerilim ziyafetini müjdeliyor. 2 kızı ve Colleen teyzelerinden miras kalan evi görebilmek için yola çıkarlar. Evde kaldıkları ilk gece de cani bir grubun saldırısına uğradıklarında Colleen kendisini ve kızlarını korumayı başarır fakat o gecenin anısı 3 kadının aklından çıkmaz. Kızlardan biri annesiyle o evde yaşamayı sürdürürken diğeri yazarlığı seçer ve oldukça başarılı bir kariyere sahip olur. Ani bir kararla evlendikten sonra annesini ve kız kardeşini ziyarete giden güzel yazar, evde bir şeylerin ters gittiğini kısa sürede fark edecektir.

Ghostland 720p izle

3 yorum:

  1. Afiş gerçek olmuş bir anlamda :o
    Bir göz atayım o zaman

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen yani sayılır afişteki kız başroldeki kız olayı yaşayan kızın ablası rolündeki oyuncu

      Sil
  2. Korka korka yine de korku filmi izlemek çok eğlenceli 😁

    YanıtlaSil

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...