4 Ağustos 2018 Cumartesi

Aksiyon filmi : Unlocked

Herkese merhabalar efenim ...

Film serüvenimize Aksiyon filmi ile devam ediyoruz.Noomi Rapace daha önce ilk defa 7 Yaşam filminde izlemiş ve kadının oyunculuğunu çok beğendiğimi söylemiştim.Bu tarz aksiyon ya da ajanlı filmlere uyan bir karakter olduğunu benden önce Hollywood zaten keşfetmiş :D Film de Orlondo Bloom "güzelliğini" görüyoruz demek isterdim ama artık o eski halinden eser yok şimdi,ızdırap içinde belli ki yorgun şimdi ... Adam çökmüş,iyice yaşlanmış.Miranda Kerr ile ayrılığından sonra adam bir daha toparlanamadı resmen o bakmalara doyamadığımız Orlando gitmiş maalesef bu beni bir tık üzdü :/ Bunlar dışında güzel bir ajan filmiydi bu tarz filmleri sevenlere tavsiyemdir :)


Yönetmen Michael Apted
Oyuncular: Noomi Rapace, Orlando Bloom, Michael Douglas devamı
Tür Gerilim, Casusluk, Aksiyon
Ülke ABD, İngiltere, Çek Cumhuriyeti, İsviçre

Alice Racine CIA için çalışan son derece başarılı bir kadın ajandır. Görevi Londra'da bir MI6 ajanı ile birlikte hareket ederek bir terör örgütünü çökertmektir. Ancak zamanla birlikte çalıştığı MI6 ajanı Jack Alcott'tan da şüphelenmeye başlar. Artık hiç kimseye güvenemez. Ögütün gerçekleştirmeyi planladığı büyük saldırıdan önce dostla düşmanı ayırt etmek durumundadır. Başrollerde; Orlando Bloom, John Malkovich, Michael Douglas ve Noomi Rapace gibi ünlü isimlerin yer alıyor.


Unlocked : Afis

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...