21 Ağustos 2018 Salı

Fantastik Film : Down A Dark Hall

Herkese merhabalar efenim ...

Efenim herkese öncelikle iyi bayramlar ! Dün bayramın ilk günü olduğundan malumunuz meşguldüm.Bugün bayramda evde olacaklar ve film falan izlemek isteyenler için bir önerim olacak.Özellikle bayramlarda Fantastik ya da Animasyon film izlemeyi ben ayrı severim.Baş rolünde A.Robb ve U.Thurman'nın olduğu bu film aslında daha çok Korku Fantastik diyebilirim.Film isminden de anlaşılacağı gibi daha çok karanlıkta geçiyor.Değişik bir konusu var.Asıl konuyu spoiler olacağı için vermedim ama bana ben filmi genel olarak sevdim,tavsiyemdir :)

Yönetmen:  Rodrigo Cortés
Ülke:  ABD
Tür:  Dram, Fantastik, Korku
IMDB:  5,6
Vizyon Tarihi:  1 Ağustos 2018
Süre:  96 Dakika

Katherine 'Kit' Gordy sorunlu davranışları olan genç bir kızdır. Bu sebeple de özel bir yatılı okul olan Blackwood Okulu'na kaydı yaptırılır. Bu gizemli okul eksantrik müdüre Madam Duret tarafından yönetilmektedir. Okulun labirent vari koridorlarında yollarını bulmaya çalışan Kit ve sınıf arkadaşları, okulda kaldıkları süre içinde müdürelerinin özel güçlerini ve Blackwood Malikanesi'nin asırlardır doğaüstü bir sırrı sakladığını keşfederler.

Down a Dark Hall 720p izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : The Worst of Evil

 Herkese merhabalar efenim, Bugün size hiç benlik olmayan (polisiye,uyuşturucu kaçakçılığı,aksiyon) ama sırf ikinci yan roldeki kadın için b...