2 Ağustos 2018 Perşembe

Fantastik Film : Pan's Labyrinth

Herkese merhabalar efenim ...

Film serüvenimize eskilerden devam ediyoruz.Eskilerden "efsane" olup benim izlemediğim o kadar çok film var ki.Malum yaşım 23 olunca bazı şeyleri sınavlardan,ders çalışmaktan falan zamanında kaçırmış oluyorum bu zamana kadar da ya zamanımın olmadığından ya da unutmuş olduğumdan izleyemiyorum anca anca toparlamaya başlıyoruz bakalım :)

İspanyol filmi olan Pan'nın Labirenti İspanyol iç savaşını ve küçük bir kızın bunca şey içindeki hayal dünyasını görmüş oluyoruz.Gerçi ben hayal dünyası diye yorumladım bir psikolojik danışman olarak ama tabi filmin türünün fantastik olduğunu unutmamak gerek belki de hayal dünyası değildir :)

Ofelia, babasının yanında İspanya faşist iktidarının ve insanların sadistçe davranışlarının gözlemcisi olmuştur. Yalnız bir kız çocuğu olarak büyümek zorunda olan kız, gerçek hayatta bulamadığı mutlu hayatı hayallerinde yaşamaya başlayacaktır. Hayal günü sayesinde yaşamaya çalışan çocuğun bu dünyasını izlerken, savaşın çocuklar üzerinde yarattığı kötü etkiyi de gözlemlemiş olacağız.

Vizyon tarihi 6 Nisan 2007 (1s 52dk)
Yönetmen Guillermo del Toro
Oyuncular: Ivana Baquero, Sergi López, Doug Jones
Tür Fantastik, Korku
Ülke İspanya, Meksika

Pan’in Labirenti : Afis


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : Queen Of Tears

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de şu an güncel olan bir diziden bahsedicem. Baş roldeki adamı çok sevmesem de onun baş rolünde olup da ...