25 Ağustos 2018 Cumartesi

Film Serisi : Pitch Perfect

Herkese merhabalar efenim ...

Bayramın son günlerinde şöyle eğlenceli bir film serisi yayınlayayım istedim.Müzikal benim çok sevdiğim bir tür değildir aslında genelde atlaya atlaya izlerim ama nedense bu seriyi çok sevdim çünkü bence her şeyden önce inanılmaz bir emek var.Acapella türü bence türler içinde en zor olan ve en emek isteyen müzik türü.Yeni yeni ünlü olmaya başladı ve bu müzik türünü baz alan harika bir yapım yapmışlar. Anna Kendrick'i de çok severim ve bu seriler de baş rol kendisi. Kafa dağıtmak ve eğlenceli hem komik,hem romantik hem de müzik ve dansın iç içe olduğu yapımlar izlemek istiyorsanız bence bu seri ideal :)


Beca (Anna Kendrick) karşısındaki insanın ağzından çıkan sözleri dinlemek yerine kulaklıklarından çıkan sesi dinlemeyi tercih bir kızdır. Yeni okuluna vardığında, kendisini ortak noktaları birlikteyken güzel şarkı söylediklerini düşünen kaba kızların, tatlı kızların ve tuhaf kızların arasında bulur. Beca bu vokal grubunu sıradan düzenlemelerinin ve mükemmel armonilerinin dışında çıkarınca, okulun amansız akapella dünyasının en iyisi olmak için mücadele etmeye başlarlar. Peki, bu sürecin sonunda kızları neler bekliyor?

Mükemmel Saha - Pitch Perfect 720p izle

The Bellas a cappella grubu bu sefer gözünü dünya şampiyonluğuna kestiriyor ve film grubun şampiyonadaki zorlu mücadelelerini konu almaktadır.

Pitch Perfect 2 720p izle


Yalnızca kadınlardan oluşan bir Acapella grubu olan Bellas, Dünya Kupası?nı kazanmasının hemen peşinden dağılmıştır. Grup üyeleri artık kolejden mezun olmuş ve gerçek dünya ile tanışmıştır. Uzun süre Acapella yaparak para kazanmaya çalışan grup bunun mümkün olmadığını anlar ve iş arayışına girer. Ama yurtdışı turnesi olan USO sayesinde tekrar bir araya gelme şanları doğar. Bu baş belası eğlenceli grup turne için tekrar bir araya geldiklerinde kuşku duydukları gerçeklerle son kez karşı karşıya kalır.

Pitch Perfect 3 720p izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : Welcome to Samdal-ri

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bahar tadında bir Kore dizimiz var.Eğer küçük kasabalarda geçen kalp ısıtan aşk Kore dizilerini seviyorsan...