16 Ağustos 2018 Perşembe

Gerilim Filmi : Escape Room

Herkese merhabalar efenim ...

Korku oyunlarından ilham alınarak yapılan "Korku Odası" konsepti gerçek hayata döndü ve günümüzde oldukça moda oldu ayrıca yeni bir gelir kaynağı da olmuş oldu bir çok işletme yeri için.Ben de Balıkesir'deyken arkadaşlarımla gitmiştim lanet olsun ki bizim konseptimiz en çok korktuğum şey olan dini konsepti.Yok yatır yok büyü bilmem ne.Ayrıca içerisi zifiri karanlıktı ve sadece 1 kişiye cılız bir fener veriyorlardı ben hiç bir yeri göremediğim için birazcıkta korkudan olduğum yerde pustum kaldım.BEN KORKU FİLMLERİNİN VE OYUNLARININ USTASI BEN ! Evet gerçek hayat hiçte öyle olmuyormuş bir kez daha görmüş oldum.

Filme gelicek olursak ilham belli zaten benim de aklıma gelicek bir senaryoydu.Ama işlenmesi falan biraz vasat kalmış.

 Los Angeles'ta yaşayan 4 genç, korku filmi tutkunu Jeff ve Ben ile kız arkadaşları Jess ve Angie, günümüzün popüler oyunlarından olan kaçış odası oyununa dahil olur. Bir odada kilitli olan arkadaşlar çıkış yolunu zekalarını kullanarak bulacak ve iyi zaman geçireceklerdir. Ancak işler planlandığı gibi gitmez. Zira duvara zincirle bağlı, maskeli birisinin daha odada olduğunu fark ederler, odada bir katil vardır. Arkadaş grubu 55 dakika içinde çıkış yolunu bulmalı ve yenemeyecekleri bu düşman onları yok etmeden canlı olarak odadan kurtulmalıdır.

escape room film ile ilgili görsel sonucu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : My Lovely Liar

Herkese merhabalar efenim, Bayramın son günündeyiz.Dün ve dünden önce ki geziyordum o yüzlerden buralarla ilgilenemedim.Bugün evde dinlenmec...