12 Ağustos 2018 Pazar

Gerilim Filmi : Jacob's Ladder

Herkese merhabalar efenim...

Bugünün film postunda beyni mıncık mıncık eden bir film ile karşınızdayım.Kardeşimle izlediğim için filmin daha başından sonunu söyledi ama işin garip tarafı sadece tahmin etti o da izlememiş daha önce filmi o yüzden "dumur eden finalli filmler" listeme alamam.Esaretin Bedeli filmiyle harika bir oyunculuk sergileyen Tim Robbins baş rolde :)

New York’taki postanede çalışan Jacob Singer’in hayatı gittikçe daha değişik bir hal almaktadır. İlk evliliğine geri dönüşler yaşayan Jacob, ölen oğlunu ve Vietnam’da yaşadıklarını görüp durmaktadır. Yeni eşi onun kendisine gelmesine yardımcı olmaya çalışırken Jacob gerçekle sanrıyı ayıramaz hale gelecek ve peşindeki garip varlıkların nereden ortaya çıktığını araştırmaya başlayacaktır.

Dehsetin Nefesi filmi Jacob adındaki eski bir askerin şehre dönüp normal yaşama ayak uydurmaya çalışırken yaşadığı zorlukları konu alıyor.

Süre: 1s 52dk
Yönetmen: Adrian Lyne
Oyuncular: Tim Robbins, Elizabeth Peña, Danny Aiello
Ülke: ABD

Dehsetin Nefesi : Afis

1 yorum:

  1. İzlemesi kolay olmayan filmlerden biri ama sinemayı yakından takip edenlerin mutlaka izlemesi gerek

    YanıtlaSil

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...