19 Ağustos 2018 Pazar

Kore Dizisi : Signal

Herkese merhabalar efenim ...

Aslında aksiyon dizileri hiç benlik değil ama hem Kore de hem de Türkiye de çok beğenilen bir dizi olunca merak edip izledim diziyi.Ayrıca bir çok ödülde aldı.Fantastik ve bilim kurgu ince ince işlenmiş bir senaryo ile birleşince cidden ortaya dedikleri kadar orijinal ve akan bir dizi çıkmış ki beni bile bağladı kendine.Oyuncuların hiç birini tanımıyorum ama Kore de ismi olan ve çokta sağlam yeri olan oyuncularmış.Senarist diziyi güzel ilerletmiş ama bence sonunda batırmış keşke sonunu da güzel bağlayasabilseydi bence yılın dizisi olurdu.

Konusu:
Günümüzde yaşayan bir dedektif ve geçmişte yaşayan bir dedektif telsiz yolu ile iletişim kurarak birlikte uzun zamandır çözülememiş davaları çözerler.

Karakterleri:
Lee Je-Hoon dizide, bir suç profilcisi olan Park Hae-Young karakterini canlandırmaktadır. O, uzun zamandır çözülememiş davalar için kurulan bir soruşturma ekibinde görev yapmaktadır. Onun karakteri, sıcak bir kişiliğe sahiptir ve kendisi de bir polis memuru olmasına rağmen polislere güvenmemektedir.

Kim Hye-Soo dizide, günümüzdeki bir dedektif olan Cha Soo-Hyun karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, Park Hae-Young (Lee Je-Hoon) ile beraber uzun süredir çözülememiş davaları çözmek için çalışmaktadır.

Cho Jin-Woong dizide, geçmişteki bir dedektif olan Lee Jae-Han karakterini canlandırmaktadır.

signal kore dizi ile ilgili görsel sonucu


1 yorum:

  1. Başlarda güzeldi ama 6. bölümde mi ne bıraktım bu diziyi çok ağır dram geldi bana...

    YanıtlaSil

Kore Dizisi : Welcome to Samdal-ri

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bahar tadında bir Kore dizimiz var.Eğer küçük kasabalarda geçen kalp ısıtan aşk Kore dizilerini seviyorsan...