1 Ağustos 2018 Çarşamba

Kore Dizisi - What's Wrong With Secretary Kim?

Herkese merhabalar efenim ...

Bugün postumuza bir Kore dizisi ile devam ediyoruz.Park Seo Joon'u çok severim acayip tatlı,sempatik ve oyunculuk yeteneği oldukça iyi olan bir çok rolünde altında alnının teriyle çıkmaya başarmış bir Oppa :) Sanırım istinasız bütün dizilerini izledim hepsi de tutan yapımlardı.Bu role seçilince netizenler ( Kore de ki fanlar ) Webtoon dan (Kore mangası) uyarlandığı için Webtoon da ki karaktere hiç benzemediği gerekçesiyle adamın üstüne geldiler ama adam asilliğini koruyarak : " Önyargılı yaklaşmayın lütfen , sadece oyunculuğuma odaklanın." diyerek son noktayı koydu.Oppam benim :) Aşırı beyfendi bir adam ya :D Gerçek halini elbette bilemem ama genel tavırları ( basın konferansı,röportajlarındaki hallere bakarak bunları diyorum) oldukça hoş bir adam.

Diziye gelecek olursak dizi konu bakımında aşırı klişe gibi dursa da işlenişi bakımından tarzı dizilerden ayrılıyordu açıkçası.Patron-sekreter ilişkisi ana metin gibi gözükse de altından daha başka şeyler çıktı ve sonuna kadar tatlılığını koruyarak final yaptı.

Konusu:
Dizi, narsist bir kişiliğe sahip başkan yardımcısı (Park Seo-Joon) ile işinde oldukça başarılı olan onun sekteri (Park Min-Young) arasındaki romantik ilişkiyi konu almaktadır.

Karakterleri:
Park Seo-Joon dizide bir aile şirketinde başkan yardımcısı olarak çalışan Lee Young-Joon karakterini canlandırmaktadır. Aynı zamanda çalıştığı şirketin 2. nesil varisidir. Yüksek IQ’ya ve çekici bir görünüme sahip olmasına rağmen kibirli ve bencil birisidir. Bu da onu birlikte çalışılması en zor insanlardan biri haline getirmektedir. Sekreteri Kim Mi-So'nun (Park Min-Young) işinde mükemmel olmasından oldukça memnundur. Ancak bir gün sekreteri işinden istifa eder.

Park Min-Young dizide Lee Young-Joon’un (Park Seo-Joon) sekreteri olan Kim Mi-Soo karakterini canlandırmaktadır. Lee Young-Joon’un 9 yıldır sekreteri olarak çalışmaktadır. Sekreterlik dünyasında, ona verilen görevleri yerine getirmek için her şeyi yapan bir efsane olarak bilinmektedir. İşyerinde mükemmellik için yüzünde bir gülümseme ile çok çalışırken evinde oldukça tembel birisidir. Güzel biri olmasına rağmen daha önce hiç kimse ile romantik bir ilişkisi olmamıştır.

Lee Tae-Hwan dizide Lee Young-Joon’un (Park Seo-Joon) abisi olan Lee Sung-Yeon karakterini canlandırmaktadır. Kitapları çok satanlar listesinde yer alan ünlü bir yazardır. Young-Joon hariç herkes onun çok sempatik biri olduğunu düşünmektedir. Ayrıca Kim Mi-Soo’dan (Park Min-Young) hoşlanmaktadır.

Chansung dizide Lee Young-Joon’un (Park Seo-Joon) ailesine ait ünlü bir şirkettin çalışanı olan Go Gwi-Nam karakterini canlandırmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...