18 Eylül 2018 Salı

Gerilim Filmi : Most Beautiful Island

Herkese merhabalar efenim ...

Konusuna kandım,adına kandım,afişine kandım ve meşgul olduğum şu sıralarda film izlemeyi nimetten sayarken gittim bu filmi izledim.Gerilim/gizem filmi kategorisinde.Başları o kadar sıkıcı ki filmin sonuna kadar "ne olucak acaba" merakı ile yarım bırakamıyorsunuz ve sonunda çokta bir şey olmuyor ve film kucağınıza koca bir hayal kırıklığı bırakıyor benzer konulu çok daha güzeller varken bu filme rastlarsanız bence sakın izlemeyin :)

Bir kadının kendi yaşadığı yeri bırakıp yeni bir hayat kurma ümidi ile new york şehrine doğru yola çıkacaktır. Bu onun için sığınabilecek bir liman gibi gözüksede önceden yiyecek parası varken sadece kira ödemekte zorlanırken artık yiyecek yemek bulamaz hale gelecektür çünkü çalışabilecek bir iş bulamamaktadır. Koskoca şehirde sadece 1 kişi vardır tanıdığı oda ona zenginlerin evinde düzenlenecek bir partide iş bulacaktır. Oda ne olursa yapmaya hazır olduğundan bu işi kabul edecek gece ilerledikçe daha önce hiç karşılaşmadığı bir oyunun içinde kendini bulacaktır.

En Güzel Ada - Most Beautiful Island

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : A Good Day to Be a Dog

 Herkese merhabalar efenim, Fantastik Kore dizilerine devam ediyoruz.En son bu diziyi izledim ve acayip hoşuma gitti.Kızın bir erkekle öpüşü...