8 Eylül 2018 Cumartesi

Kore Dizi : Let’s Eat 3

Herkese merhabalar ...

Kore dizileri kaldığı yerden devam ediyor ! Türkçe çevirisiyle, benim de dünya da en sevdiğim cümle olan , Hadi Yiyelim ! dizisi 3.sezonu ile devam etti ama beklenenin aksine bu sezon tutmadı ve 12 bölümde final yaptı ki gerçekten diğer sezonlarına oranla çok kötü bir sezon oldu.Uzun uzun yemek yeme sahnelerinin yanında genelde bir de ana karakterlerin aşk hikayesi olurdu ama bu sefer ki ana karakterler yerine yan karakterlerin aşkını izledim ana karakterlerde ne bir kimya ne bir şey ayrıca sürekli flaskback sahnelerle geçmişe gitmelerini hiç sevmedim bence bu sezonu çekmeseler de olurmuş.

Konusu:
Dizi, bir gurme olan Koo Dae-Young’un (Yoon Du-Jun) etrafında dönmektedir. 30’lu yaşlarına gelen Koo Dae-Young bir çöküşün içine girmiştir. Yaralarına derman bulmak için yirmili yaşlarında tanıştığı ve yemeklerini sevdiği üniversiteden arkadaşı Lee Ji-Woo’yu (Baek Jin-Hee) ziyaret etmeye karar verir. Dae-Young ve Ji-Woo birlikte lezzetli yemeklerini paylaşmakla kalmaz aynı zamanda üniversite anılarını tekrar yaşarlar.

Karakterleri:
Yoon Du-Jun dizide bir gurme olan Koo Dae-Young karakterini canlandırmaktadır.

Baek Jin-Hee dizide ufak tefek bir görünme sahip olmasına rağmen fiziksel olarak oldukça güçlü biri olan Lee Ji-Woo karakterini canlandırmaktadır. Lezzetli yemekler pişirme konusunda oldukça benzersiz bir yöntem kullanmaktadır.

Lee Joo-Woo dizide Lee Ji-Woo’nun (Baek Jin-Hee) kız kardeşi olan Lee Seo-Yeon karakterini canlandırmaktadır.

An Woo-Yeon dizide bir gıda şirketinde yeni ürün geliştirme ekibinin lideri olarak çalışan Sun Woo-Sun karakterini canlandırmaktadır. Kendisi ile meslektaşları arasında her zaman mesafe koyar ve asla çizgiyi geçmez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : The Worst of Evil

 Herkese merhabalar efenim, Bugün size hiç benlik olmayan (polisiye,uyuşturucu kaçakçılığı,aksiyon) ama sırf ikinci yan roldeki kadın için b...