23 Eylül 2018 Pazar

Kore Dizisi : Familiar Wife

Herkese merhabalar efenim ...

Ji Sung Bey yeni dizisi ile ekranlara dönünce biz ekranlara yapıştık tabi haliyle.O gerçek hayatta 2.çocuğunu severken biz de yine enfes bir rolle onu ve mükemmel oyunculuğunu seyrettik.Bence ona dramalardan daha çok bu şekilde ki Romantik Komediler çok yakışıyor.Dizi bana konu olarak Go Back Couple dizisini anımsattı ama gidişatı daha farklı oldu ama pekte iyi olmadı başlarda oldukça iyi başlasa da dizi sonlarına doğru resmen artık saçmalamaya başladı ve iyi ki daha fazla diziyi senaristler rezil etmeden bitirdiler dedik :)

Konusu:
Dizi, zamanda geriye gitme şansı elde eden bir adamın (Ji Sung), yaptığı tercih nedeni ile başta kendisi olmak üzere etrafındaki insanların günümüzdeki yaşamlarını değiştirmesini konu almaktadır.


Karakterleri:
Ji Sung dizide sıradan bir banka çalışanı olan Cha Joo-Hyuk karakterini canlandırmaktadır. 5 yıldır evlidir ve bu evlilikten mutlu değildir.

Han Ji-Min dizide Cha Joo-Hyuk’un (Ji Sung) eşi olan Seo Woo-Jin karakterini canlandırmaktadır. Ev, çocuk ve iş üçgeninde sıkışıp kalmış ve bakımsız bir kadın haline gelmiştir.

Jang Seung-Jo dizide Cha Joo-Hyuk’un (Ji Sung) arkadaşı ve meslektaşı olan Yoon Jong-Hoo karakterini canlandırmaktadır.

Kang Han-Na dizide Cha Joo-Hyuk’un (Ji Sung) ilk aşkı olan Lee Hye-Won karakterini canlandırmaktadır.

Cha Hak-Yeon dizide yetenekli bir banka çalışanı olan Kim Hwan karakterini canlandırmaktadır.

Son Jong-Hak dizide şube müdürü Cha Bong-Hee karakterini canlandırmaktadır.

Gong Min-Jung bir banka çalışanı olan Choi Hye-Jung karakterini canlandırmaktadır.

Lee You-Jin dizide bir işletme bölümü öğrencisi olan Jung Hyun-Soo karakterini canlandırmaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...