25 Eylül 2018 Salı

Kore Dizisi : Thirty But Seventeen

Herkese merhabalar efenim ...

Kore dizilerine kaldığımız yerden devam ! Bu konuya çok benzeyen bir Çin dizisi izlemiştim daha önce o diziden ilham alınarak yapıldığını düşünüyorum açıkçası ama ilerleyişi ve konunun işleniş biçimi kendine özgü olmuş elbette.Diziyi genel olarak çok eğlenceli buldum son bölüme kadar sıkmadan devam etti ve güzel bir final ile tadında bitirmeyi başardı.

Konusu:
Dizi, 17 yaşındayken trafik kazası geçiren ve 13 yıl boyunca komada kalan bir kadının (Shin Hye-Sun) etrafında dönmektedir. Uyandığında artık bedeni 30 yaşındadır.


Karakterleri:
Shin Hye-Sun dizide 17 yaşındayken komaya giren ve 30 yaşında uyanan Woo Seo-Ri karakterini canlandırmaktadır. Uyandıktan sonra bedeni 30 yaşında olsa da onun zihinsel yaşı 17’dir. Bir gün, Gong Woo-Jin (Yang Se-Jong) ile karşılaşır ve birbirlerine âşık olurlar.

Yang Se-Jong dizide 30 yaşındaki bir set tasarımcısı olan Gong Woo-Jin karakterini canlandırmaktadır. Woo-Jin, bekâr bir adamdır. 13 yıl önce bir travma geçirmişti ve geçirdiği travma sonucunda kendini toplumdan soyutlamıştır.

Ahn Hyo-Seop  dizide Taesan Lisesi’nin kürek çekme kulübünün kaptanı olan Yoo Chan karakterini canlandırmaktadır. Güçlü ve cesur bir sporcudur. Karizmatik ve neşeli bir kişiliğe sahip olmasına rağmen spor söz konusu olduğunda rekabetçi birisidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : Welcome to Samdal-ri

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bahar tadında bir Kore dizimiz var.Eğer küçük kasabalarda geçen kalp ısıtan aşk Kore dizilerini seviyorsan...