1 Eylül 2018 Cumartesi

Kore Dizisi : Time

Herkese merhabalar efenim ...

O KADAR KORE DİZİSİ İZLEDİM BÖYLE BİR ŞEYİ İLK DEFA GÖRÜYORUM ! Evet elbette baş rolün dizinin yarısında çıkan Time dizisinden bahsediyorum.Dizi zaten inanılmaz kasvetli,ölümler,cinayetler sürekli gözyaşı baş roller arasında sıfır uyum yan yana çok az sahneleri var dizi daha çok yan rollerin etrafında dönüyor falan ... Zaten daha fazla gitmeyecek dizi o yüzden ilk defa bir Kore dizisini yarım bıraktım çünkü iyice batırdılar.Zaten daha ilk başta basın konferasında  - diziler başlamadan önce tanıtım amaçlı basın konferansı yapılıyor - baş roldeki çocuk kız onun fotoğraf çekilmek için koluna girmeye çalışırken kızın kolunu itti herkesin önünde ve çocuğun konferans boyunca suratı mahkeme duvarı gibiydi.Dizi tam bir skandalla başladı biraz ilerledi falan daha sonra baş rol oyuncusu olan daha önce Eulachacha Waikiki
School 2017 dizilerinden hatırlayacağınız ve o dizilerde de oldukça iyi gözüken ve sevilen Kim Jung Hyun'nun psikolojik sorunları olduğu gerekçesiyle diziden çıkarıldı.Hayır benim anlamadığım bu adamın rahatsız olduğu daha ilk başından belliydi illa intihar etmesi mi lazım rahatsız olduğunu belli etmek için ? ( Kore de bu psikolojik sorunlardan dolayı bir çok ünlü intihar etti.)

Konusu:
Dizi, yakın zamanda öleceğini öğrenen bir adamın (Kim Jung-Hyun), hayatının son günlerinde, her şeyini ortaya koyarak hayatını mahvettiği kadına (Seohyun) yardım etmeye çalışmasını konu almaktadır.


Karakterleri:
Kim Jung-Hyun dizide bir restoranın CEO’su olan Cheon Soo-Ho karakterini canlandırmaktadır. Ailesi büyük bir şirket olan W Grup’un sahiptir.

Seohyun dizide yaşadığı kötü olaylardan sonra hayatta kalma becerileri gelişen Seol Ji-Hyun karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri parlak, korkusuz ve adaletsizliğe tahammülü olmayan birisidir. Sadakat sayesinde her şeyin üstesinden gelebileceğini düşünmektedir. Genç yaşından itibaren para kazanmak zorunda kalmıştır. Kardeşi ve işsiz annesine maddi olarak destek vermek için üniversiteden ayrılmıştır. Ancak buna rağmen akla gelebilecek her alanda meslek sertifikası vardır ve hiçbir zaman hayalinden vazgeçmemiştir. Bir gün, kardeşi aniden ölür ve zaman onun için orada durur.

Kim Joon-Ha dizide W Grup’un hukuk ekibinde avukat olarak çalışan Shin Min-Seok karakterini canlandırmaktadır. Ayrıca o, Seol Ji-Hyun’un (Seohyun) erkek arkadaşıdır.

Hwang Seung-Un dizide Taeyang Grup’un CEO’sunun tek çocuğu olan Eun Chae-A karakterini canlandırmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...