2 Ekim 2018 Salı

Bilim-Kurgu Filmi : Time Lapse

Herkese merhabalar efenim ...

Tatil günümde beynime ihtiyacım olmadığı için bu tarz "beyin yakıcı" dediğimiz filmlerden izledim bir kaç tane.Bunlardan ilki düşük bütçeli ve tek odalı ama konusu ve konunun işlenişi bakımından bana oldukça orijinal gelen "Time Lapse" filmi oldu.Türkçesi Zaman Sapması gibi bir şey sanırım.Filmi bitirdiğinizde kafanızda bir kaç soru işaretleri elbette kalıyor.Film için yapılan yorumlara bakmak ve "kim ne anlamış" diye incelemek ve araştırmak bu filmleri izlemenin eğlenceli yanı.Genel izleyici kitlesi zaten hiç bir halt anlamamış olup filme çamur atmaya çalışıyorlar.Biraz daha bilinçli ve bu konularda bilgi sahibi olan kesimde onların çamurunu temizlemeye çalışıyor.Ben genelde iki kısımdan da olmuyorum.Anladığım kadar anlamadığım şeyler de oluyor :)

Yönetmen:  Bradley King
Ülke:  ABD
Tür:  Bilim Kurgu, Gerilim
IMDB:  6,5
Süre:  104 Dakika

3 sıkı dost gizemli bir aygıt bulurlar. Kısa zaman sonra bu cihazın müthiş bir mucize gerçekleştirdiğini anlarlar. Alet, 1 gün sonrasının fotoğraflarını göstermektedir. Geleceği tahmin için kullanmaya başladıkları bu garip cihaz, bir süre sonra rahatsız edici bazı fotoğraflar göstermeye başlar. 3 arkadaş, kendilerini tehlike dolu olayların tam ortasında bulurlar.

Zaman Sapması - Time Lapse 720p izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...