31 Ekim 2018 Çarşamba

Romantik-Komedi Filmi : I Feel Pretty

Herkese merhabalar efenim...

Önemli olan nasıl hissettiğindir ! Düşünceler insanın duygularını,bedensel tepkilerini belirleyen en önemli şeydir.Düşüncelerini yönetebilmeyi başarabilmiş bir insan kendini gerçekleştirmiş bir insandır.Her şeyi yapabilme gücüne sahiptir o kişi.En çokta insanın kendini nasıl gördüğü önemli.Mesela psikolojide "benlik saygısı" diye bir kavram var.Bir gerçek benliğiniz vardır bu olduğunuz kişi anlamına gelir bir de ideal benlik dediğimiz olmayı arzu ettiğiniz kişi vardır eğer gerçek benliğiniz ile ideal benliğiniz arasında çok fazla fark varsa benlik saygınız düşüktür.Bu da en başta depresyon,anksiyete ve intihar eğiliminde olma gibi bir çok şeye neden olabilir.Bu film aslında alt mesajında tam da buna değinmiş tabi biraz daha fantastik bir şekilde.Kilolu olabilirsin,kısa olabilirsin ya da yüzünde sivilceler olabilir,burnun kemerli olabilir kendin için felaketleştirdiğin daha bir çok şeye sahip olabilirsin.Normal olan ne ki zaten ? Neye göre kime göre uzun ya da kısa bir kadın ya da kilolu ya da çirkin biri olabiliriz ?

Yapım: 2018 ABD

Yönetmen: Abby Kohn, Marc Silverstein

Oyuncular: Amy Schumer, Michelle Williams, Rory Scovel

Senaryo: Abby Kohn, Marc Silverstein

Renee kendisinin güzel bir kadın olmadığını düşünmektedir ve bu yüzden de öz güveni aşırı düşük bir hayat yaşamaktadır. Spor yaptığı günün birinde bisikletten düşer ve başını çarpar. Asıl olay bundan sonra başlar. Renee tamamen aynı görünüyor olmasına rağmen başını çarptıktan sonra kendisini aşırı güzel görmeye başlar. Muhteşem bir çekiciliği olduğunu düşünen Renee, çok büyük biz öz güvene sahip olmuştur. Bu öz güven onun şimdiye kadar yapamadığı bir çok cesurca şeyi yapmasına vesile olacaktır.

ı feel pretty ile ilgili görsel sonucu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...