22 Ekim 2018 Pazartesi

Romantik-Komedi Filmi : To All the Boys I've Loved Before

Herkese merhabalar efenim ...

Dün izin günüm olduğu için bir film patlatayım dedim.Kitap olarak gördüğüm hatta çok merak edip alıp okumak istediğim Türkçe çevirisiyle "Sevdiğim Tüm Erkeklere" Netflix tarafından film olarak çekilince hemen izledim.Young Adult dediğimiz bir tarzda olan başrolde Asyalı bir kız olması dolasıyla aslında beni biraz şaşırtan bir yapım.Hafif Kore dizilerinden bir esinti gibi ama kesinlikle Amerikalı ! Bence boş bir zamanınızda izlemesi keyifli bir yapım tavsiyemdir :)

Yönetmen:  Susan Johnson
Ülke:  ABD
Tür:  Dram, Romantik
IMDB:  7,7
Vizyon Tarihi:  1 Ağustos 2018
Süre:  99 Dakika


16 yaşındaki genç Lara Jean alelade bir lise öğrencisidir. Ergenlik çağındaki her genç kız gibi o da kalbini genç erkeklere kaptırmaktadır. Sevdiği her çocuk için bir mektup yazan Lara'nın aşkları her daim gizli kalmaya mahkumdur. Bu yüzden de asla söyleyemeyeceği duygularını kimsenin okuyamayacağını bildiği mektuplara rahatça aktarmaktadır. Fakat bir gün, asla göndermemek üzere yazdığı beş mektup, asla vermeyi göze alamayacağı hedeflerine gizemli bir şekilde postalanır. Bu gelişmeyle beraber Lara'nın güvenli alanında yaşadığı platonik aşklar bir anda rayından çıkmıştır. Sevdiği erkekler, Lara'nın kendileri hakkında artık ne düşündüğünü öğrenmiştir; üstelik hepsi de aynı anda. Artık Lara'nın onlara aşık olduğunu bilen bu 5 genç adam bu mektuplar hakkında ne düşünecektir?


Sevdiğim Tüm Erkeklere - To All the Boys I've Loved Before 720p izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...