4 Kasım 2018 Pazar

Fantastik Film : Back To The Future

Herkese merhabalar efenim ...

Efsane filmleri izlemeye kaldığım yerden devam ediyorum.Çok duyduğum serilerden biri ama ben seri olarak izlemedim belki daha sonra 2.filmini canım isterse izlerim şimdilik ilk film ile karşınızdayım.Efektleri ve abartılı oyunculukları 1985 yılının sinemasına göre değerlendirirsek oldukça başarılı bir Fantastik film ama bu zamanda izleyince maalesef pek etkileyici gelmiyor.Hatta abartılı oyunculuklar benim çoğu zaman sinir etti."Zaman makinesi" benim en sevdiğim konudur fantastik filmler içinde.Sanırım özel bir güç isteseydim bu zamanda geri ya da ileri gidebilmek olurdu.

IMDB: 8.5

Tür: Aile, Macera, Bilim-Kurgu,

Yapım: 1985

Yönetmen: Robert Zemeckis

Dönemin özellikle tasarımıyla öne çıkan otomobillerinden olan bir DeLoran'ın içine gizlenmiş icat, Marty'i yanlışlıkla 50'lere geri götürür. Sorumsuz delikanlı bu gösterişsiz Amerikan kasabasında bir kazaya yol açar ve müstakbel anne ve babasının tanışmasına engel olur. Böylece kendisi de hiç doğmamış olacağı için bu durumu düzeltmesi gerekmektedir. Ama hayat sandığından daha karmaşıktır ve sorumluluk kelimesinin anlamını öğrenmek zorundadır.

Thumb ptpxqb1n0waasc3osn0e9oc8kx9


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : Queen Of Tears

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de şu an güncel olan bir diziden bahsedicem. Baş roldeki adamı çok sevmesem de onun baş rolünde olup da ...