21 Kasım 2018 Çarşamba

Kitap : İkigai Hector Garcia&Frances Miralles

Herkese merhabalar efenim ...

Normalde en nefret ettiği şey her bokolog insanların psikoloji bilmeden "kişisel gelişim" romanı yazması ve bunların okuyucu kitlesi bulmasıdır.Normalde "kişisel gelişim" adına hiç bir kitabı okumam gerçekten psikoloji bilen ünlü kişilerin dışında elbette ama bu kitabı ilk çıktığı günden beri acayip merak ettim ve benim için açıkçası biraz hayal kırıklığı oldu.Japonlar benim için her zaman merak uyandırıcı oldu çünkü yaşam tarzları ve hayat felsefeleri benimkine acayip yakın.O yüzden bu kitabı okuyup bildiklerimin üstüne bir şeyler katmak istedim ama açıkçası benim için pekte doyurucu olmadı sadece bildiğim şeyleri bir kez daha doğrulamış oldum.Eğer Japonların yaşam biçimleri hakkında pek bir şey bilmiyorsanız ve öğrenmek istiyorsanız bu kitabı tavsiye ederim ama benim gibi zaten uzun zamandan beri bunları araştırıp biliyorsanız bu kitap sizi pekte tatmin etmeyecektir.

1 yorum:

  1. Okunmayı bekleyen kitaplardan biri.
    Japon kültürüne özel bir ilgim yok ama kişisel gelişim açısından farklı bir pencere açabilir gibi bir izlenim vermişti bana.

    YanıtlaSil

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...