2 Kasım 2018 Cuma

Psikolojik Gerilim Filmi : Sofra Sırları

Herkese merhabalar efenim...

Aslında ilk çıktığı zamandan beri izlemek istediğim bir filmdi.Hem baş rolde Demet Evgar olduğu için hem de filmin Psikolojik Gerilim türünde olduğunu duyduğum için.Türk sineması açısından eğer orijinal bir senaryo ise gerçekten büyük bir yükseliş örneği olmuş bu film.

Sinemanın en değerli yönetmenlerinden birisi olan Ümit Ünal, Sofra Sırları ile kendi tarzında keskin bir dönüş yapıyor. Ara, 9, Nar ve Gölgesizler gibi kendisine has anlatılarla şekillendirmiş olduğu filmografisine Sofra Sırları  modunda bir film daha katan yönetmen, gerçekten de sınırsız bir şekilde anlattığı hikayesini hem gergin, hem de etkili tonlarla şekillendirmesini iyi başarıyor.  Kafasında yaşadığı dünya ile gerçek hayat arasında gidip gelen bir kadını oynayan Evgar, gerçekten de her sahnesinde filmin genel niteliğini de gözler önüne sermeyi başaracak cinsten bir performans koyuyor ortaya.

sofra sırları ile ilgili görsel sonucu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...