29 Aralık 2018 Cumartesi

Gerilim Filmi : Bird Box

Herkese merhabalar efenim ...

Netflix'in orijinal içeriklerinden devam ediyoruz.Daha önce kitabını okuduğum şu linkten yorumumu bulabileceğiniz - https://maydanozsalatasi.blogspot.com/2016/09/maydanoz-time-kitap-kafes-josh-malerman.html - yapımı filme çevirmekle bence çok akıllılık etmiş Netflix.Zaten kitabı okurken de bu film olsa ne kadar güzel olurdu deyip durmuştum.Konu ve sahneler bakımında kitaba oldukça sadık kalınmış bu yüzden filmin baş rolünde Sandra Bullock'un oynamasının güzelliği dışında pek diyebileceğim ek bir şey yok.Sonu elbette yine çok tatminsizdi akılda bir sürrü soru işareti bıraktı ama ben böyle olduğunu zaten kitaptan biliyordum ama annem ve kardeşim için yeni oldu ve onlar filmin finaline bakmak yerine sürecine ve bütününe bakmayı tercih edip "güzel filmdi " deyip geçtiler :)

birdbox ile ilgili görsel sonucu


3 yorum:

  1. Yakın zaman önce izlemek için karşısına oturduğum bir filmdi ben sonunu getiremedim, başlangıcından çok sıkıcı geldi. Anne ve çocuklarının yaşadıkları ile alakalı Gizli dünya (room) filminden etkilendiğim için bunu da izlemek istemiştim ama ben başaramadım :)

    YanıtlaSil
  2. Severek izlediğim bir filmdi. Mutlu yıllar, yeni yılınız kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar sizi yeni keşif ettim.Takip ve izlemeye aldım.Bana da beklerim.(tariflimutfak-sibelinyemekleri)Başarı ve mutlu yıllar dilerim.

    YanıtlaSil

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...