3 Ocak 2019 Perşembe

Aile Filmi : The Christmas Chronicles

Herkese merhabalar efenim...

Yılbaşı gecesi ne mı yaptık ? Elbette Christmas temalı filmler izleyip,tatlı ve sıcak çikolata eşliğinde battaniyelerimizin altına girip aile saadeti yaptık her yıl başı akşamı olduğu gibi :D Aralık ayını Noel teması olarak belirlemiştim film olarak biliyorsunuz ki.Bu Ocak ayında yeni film temamız elbette her yıl olduğu gibi : Oscar Adayı filmler :)

Yayın tarihi: 22 Kasım 2018 (ABD)
Yönetmen: Clay Kaytis
Film müziğinin bestecisi: Christophe Beck
Senaryo: Matt Lieberman
Yapımcılar: Chris Columbus, Michael Barnathan
Yapım şirketleri: Netflix, 1492 Pictures

 Her Noel olduğu zaman Noel baba ve yardımcıları hediyeler dağıtmak için kızağına biner ve geyikleri ile birlikte çocukları sevindirmek için hediye dağıtırlar. Hayatlarında çok merak ettikleri Noel babayı görüp onu kayıt etmeyi planlayan Kate ve ağabeyi Teddy bir şekilde Noel babanın kızağına binecek ve macera dolu anlar yaşayacaklardır.

christmas chronicles ile ilgili görsel sonucu

2 yorum:

  1. İzlemiştim hoşuma giden bir film oldu noel babanın jet yakıt kullanmış gibi bacadan bacaya zıplaması, noel babanın tüm evlere nasıl yetiştiğini kanıtlıyor :) bana kimse noel baba yok demesin :)

    YanıtlaSil

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...