21 Ocak 2019 Pazartesi

Kore Dizisi : The Beauty Inside

Herkese merhabalar efenim ...

1.dönem nihayet bitti okulların tatil olmasıyla birlikte benimde 1 haftalık iznim olacak.Bu izin sürecinde bol bol ALES ve YDS çalışmayı elbette bol bol film ve dizi izlemeyi düşünüyorun.Tatilimin son günü de kardeşimle birlikte Bozdağ-Birgi turuna katılacağız eh İzmir de kar görmek zor olduğundan biraz dağlara çıkmamız gerekiyor 1 günlükte olsa kar görüp oynayacağımız için oldukça heyecanlıyım.2.dönem genelde daha çabuk geçiyor.LGS 1 Haziran da o zamana kadar öğrencilerime de bana da şöyle huzurlu bir dönem olmayacakmış gibi görünüyor onlarında benim de çok çalışmamız lazım.

Gelelim bugünün postu olan diziye.Daha önce izlediğim bir Kore filminden ilham alınarak daha farklı bir şekliyle dizi olarak yeniden sunulan diziye :

https://maydanozsalatasi.blogspot.com/2016/01/maydanoz-time-film-beauty-inside.html

Bende film versiyonu daha iyi gibiydi dizi versiyonu haddinden fazla fantastik ve açıkçası bölümler ilerledikçe tıkandıkları içinde saçma olmuş.Ben üstte de linkini verdiğim filmi izlemenizi tavsiye ederim eğer çok boş vaktiniz varsa dizisine de bir göz atabilirsiniz.

Konusu:
Dizi, her ayın bir haftası doğaüstü bir şekilde görünümü farklı bir kişiye dönüşen bir kadının (Seo Hyun-Jin) ve o kadına âşık olan bir adamın (Lee Min-Ki) etrafında dönmektedir.

Karakterleri:
Seo Hyun-Jin dizide popüler bir oyuncu olan Han Se-Kye karakterini canlandırmaktadır. Görünümünün farklı bir kişiye dönüşmesine neden olan doğaüstü bir fenomen hastalıklığın muzdariptir. Bu yüzden insanları kendinden uzak tutabilmek adına tam bir baş belasıymış gibi davranmaktadır. İnsanlar için onun hayatı bir gizemdir.

Lee Min-Ki dizide bir havayolu şirketinin yöneticisi olan Seo Do-Jae karakterini canlandırmaktadır. Çekici görünümü ve zekâsı ile mükemmel bir insan gibi görünmektedir. Ancak insanların yüzlerini birbirinden ayırt edememesine neden olan yüz körlüğü hastalığından muzdariptir. Bu hastalığını diğer insanlardan saklamaktadır. İnsanları birbirinden ayırt etmek için onların alışkanlıklarını ve tavırlarını ezberlerler. Bir gün, Han Se-Kye (Seo Hyun-Jin) ile tanışır ve hatırlayabildiği tek yüz, onun yüzü olur.


The Beauty Inside (Korean Drama)-P1.jpg

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...