9 Ocak 2019 Çarşamba

Müzikal Film : A Star Is Born

Herkese merhabalar efenim ...

Şu 2 gündür işten gelince direk yatağa girdiğim için buralarda yoktum.İzmir de kar yok ama kar soğuğu var arkadaşlar ve ben bu soğuktan nasibimi alıp grip oldum.Bugün 3.günüm ve daha yeni yeni toparlanmaya başladım.Geçen posttta ara ara Oscar a aday olabilecek filmlerden izleyeceğim demiştim.Tahminlere göre bu filmde bu sene Oscar adaylarından.Yeni bir hayat gibi gözükse de bence biz çoğu zaman Lady Gaga nın hayatından izler gördük.Lise zamanlarımda çok beğendiğim ve çok hayranı olduğum bir kadındı Lady Gaga.marjinal ve orijinal insanlar ve şeyler beni her zaman etkisi altına almıştır.Ama Lady Gaga son zamanlarda bence eski popülerliğini yitirdi ve artık daha çok "Bir Starın Doğumu" nu anlatıp duruyor en baştan.Lady Gaga belseli,konser albümleri ve şimdi de bu film ile.

Bradly Cooper Beyfendiyi de acayip severim kendisi yönetmenliğini yaptı filmin ve bence ilk defa ses tonuyla,tarzıyla bambaşka bir karakter oynadı.

19 Ekim 2018 (Türkiye)'de vizyona girmiş filmin konusu Jackson Maine adında müzikle uğraşan ve ilişkilerden çok işine odaklanmış ve kariyer yapmaya çalışan birisidir. Onun gibi çok yetenekli ve daha kimsenin bilmediği Ally ile yolları kesişecek ve güzel zamanlar geçirmeye başladıkça ona aşık olduğunu anlayacaktır. Ally'yi sahne ile tanıştırıp tanınmasını sağlayan Jackson Maine sonraları Ally nin gölgesi altında çok zorlanmaya başlar bu yüzden tekrar kendi çalışmalarına başlasa da eskisi gibi olması zor görünüyor.

Bradley Cooper and Lady Gaga in A Star Is Born (2018)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...