4 Ocak 2019 Cuma

Romantik Komedi Filmi : Christmas In Love

Herkese merhabalar efenim ...

Aralık ayının Noel temasından kalma son filmi ile karşınızdayım.Ocak ayı için Oscar film adaylarını izleme niyetinde olduğumu söylemiştim ama sanırım o fikir Şubat ayına kaldı çünkü Oscar asıl adayları 22 Ocak tarihinde açıklanacakmış o zamana kadar Oscar adayı olma ihtimali olan filmlerden ara ara izleriz tam liste açıklandığı zaman daha çok film izleme şansımız olur böylece :)

Hellmark her yıl olduğu gibi bu yılda Noel Temalı bir çok Romantik Komedi filmi yayınladı bulabildiklerimi izliyorum , kafamın çok yoğun olduğu zamanlarda ilaç gibi geliyor bu tarz yormayan filmler :)

Noel zamanında küçük bir kasabada fırın işleten bir adamın ortağının değişmesi sonucunda yeni gelen ortağının insanları çalıştırmak yerine makinelere iş yaptırmayı düşünerek hareket etmesi insanları mutsuz etmiştir. Fırında çıkan ekmek ve pastaların lezzetini insanların verdiğini düşünen Ellie ise ona bu durumu anlatacaktır.

Christmas in Love (2018)

1 yorum:

  1. Şunu belirtmeliyim ki sevgi ile yapılması gereken işlerde makinaların yeri yoktur olmayacaktır. Bu filmden çıkartacağımız çok şey olabilir.

    YanıtlaSil

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...