28 Mart 2019 Perşembe

Aksiyon Filmi : Overlord

Herkese merhabalar efenim ...

Bir çok blogta görüp izlemek istediğim bir yapımdı ve nihayet izlemek kısmet oldu banada.Savaş filmlerini genelde hiç sevmem ama bu filmi sevdim çünkü işin içinde zombilerde var :D Bilirsiniz işin içinde fantastik ya da bilim kurgu ögeleri varsa benim için daha kıymetli ve ilgimi çeken bir iş oluyor.Bu arada Nazilerin 2.Dünya Savaşı sırasında o yer altı laboratuvarların da neler yaptıklarını bilemiyoruz o yüzden bu tarz şeylerin pekte fantastik ögeler olabileceği benim pek aklıma yatmıyor.Biliyorsunuz ki ruh hastası Hitlerin kafasında ömür boyu sürecek olan saf Alman ırkının ömür boyu sürecek güçlü askelere ihtiyacı olduğuna inanıyordu deneylerin bir çoğu da insan DNA sını bozmak ve güçlü bir insan ırkı yaratma üzerine yapıldı Hitler hükümeti düşünce bu çalışmaları ne yaptılar bilemiyorum tabi ama belki de bizim şimdi ki zamanda "canavar ya da zombi" diye adlandırdığımız "şeylerin" mantık olarak tam benzemese bile ucundan kıyısından bir benzerinin yapmış olabilirler tabi bunların hepsi sadece birer teori :)

1944 yılının 5 haziran gecesinde Amerikalı paraşütçüler yapılacak istilanın başarılı olmasını sağlamak amacıyla çok kritik bir görevi yerine getirmek için düşman hattına gönderilirler. Paraşütçülerin bu kritik görevleri küçük bir Fransız kasabasında bulunan ve Berlin ile Normandiya barakaları arasında iletişimi sağlayan bir radyo kulesini yok etmektir. Ancak ateş hattı o kadar güçlü ve yoğundur ki, paraşütçülerin çoğu ya inişlerinden önce ya da devriye gezen Nazi askerleri tarafından indikten sonra öldürülürler. Ancak bu ateş hattından kurtulmayı asker Ed Boyce başarır ve patlayıcı uzmanı onbaşı Ford, savaş fotoğrafçısı Chase ve asker Dawson ile birleşip göreve kaldığı yerden devam etmeye çalışırlar. Ancak zaman geçtikçe savaşın ve ateş hattının verdiği baskılar nedeni ile Boyce bir hata yapar ve kendini Nazi radyo kulesinde bulur. Fakat Boyce burada sadece Nazi askerlerini değil, kimsenin aklına gelmeyecek inanılmaz korkunç deneylere maruz kalmış diğer asker ve insanları karşısında bulur!

Overlord Operasyonu - Overlord

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : Welcome to Samdal-ri

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bahar tadında bir Kore dizimiz var.Eğer küçük kasabalarda geçen kalp ısıtan aşk Kore dizilerini seviyorsan...