27 Mart 2019 Çarşamba

Kore Dizisi : The Light in Your Eyes

Herkese merhabalar efenim ...

Bu dizi diğer Kore dizilerine hiç mi hiç benzemiyor ! Romantik-Komedi tadında Kore dizilerini izlemeyi çok seviyorum biliyorsunuz,gün içinde zaten yeteri kadar stres ve kafa karışıklığına maaruz kaldığım için bana hiç bir şey katmayan,beni üzmeyen sadece aşk meşten oluşan diziler tam benlik bu diziye de o kafayla başladım çünkü baş rollerde en sevdiğim iki Romantik Komedi oyuncusu vardı.Konu da baş roller kadar dikkatimi çekti çünkü zaman değişmesi konusunda bir çok şey izledim ama zaman değişip yaşlanan birinin olduğunu ilk defa izlemiş oldum şimdi spoiler vermek istemiyorum ama sonradan zaten o işinde pek öyle olmadığı ortaya çıktı ve dizi sonlarına doğru çok şaşırtıcı bir şekilde bambaşka bir yere kaydı hatta Romantik Komediden tamamen Drama kaydı.genel olarak diğer dizilerden bu yönleriyle ayrıldığı için aslında izlenmesi en anlamlı olan dizilerden ama bir yandan da böyle yetenekli iki romantik komedi oyuncusunu harcamaları beni hayal kırıklığına uğrattı.

Dizi, 25 yaşındayken aniden zamanda ileri giderek yaşlanan ve genç yaşlarının tadını çıkaramayan bir kadın (Han Ji-Min) ile sahip olduğu zamanın değerini bilmeyen 26 yaşındaki genç bir adamın (Nam Joo-Hyuk) etrafında dönmektedir.


Karakterleri:   
Han Ji-Min dizide zamanda yolculuk yapabilen Kim Hye-Ja karakterini canlandırmaktadır. Her şeye son derece olumlu bakan vefalı bir karaktere sahiptir. Adaletsizliğin yanında yer almayan bir haber spikeri olmanın hayalini kurmaktadır. Zamana müdahale etme yeteneğine sahip olmasına karşın ne yaparsa yapsın durumu biraz daha karmaşık bir hale getirir.

Nam Joo-Hyuk dizide bir muhabir olma hayali kuran Lee Joon-Ha karakterini canlandırmaktadır. Hayalindeki işe kavuşmak için büyük çabalar sarf ettikten sonra hayaline kavuşamayınca umutsuzluğa kapılır. Hayatının en güzel günlerini boş geçirir ve amaçsız bir hayat yaşamaya başlar.

Kim Hye-Ja dizide Kim Hye-Ja’nın (Han Ji-Min) 70 yaşındaki halini canlandırmaktadır.

Son Ho-Jun dizide Kim Hye-Ja’nın abisi olan Kim Young-Soo karakterini canlandırmaktadır. Haylaz bir kişiliğe sahiptir.

The Light in Your Eyes-p1.jpg

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : Queen Of Tears

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de şu an güncel olan bir diziden bahsedicem. Baş roldeki adamı çok sevmesem de onun baş rolünde olup da ...