15 Mart 2019 Cuma

Psikolojik Gerilim Filmi : Hereditary

Herkese merhabalar efenim ...

Bugün film postumuzda öyle bir film var ki , anladım desem gönül razı değil anlamadım desem beynim razı değil en iyisi ikisinin de razı olabilmesi için şu linkten filmi izledikten sonra yorumlara bakmanız :

Toni Collette harika bir oyunculuk örneği göstermiş bence filmde.Korku filmlerinde sanat olur mu demeyin bu filmle çok güzel bir şekilde göstermiş bence en çok alkışı yönetmen ve görüntü yönetmeni hak ediyor.Filme bence tam olarak "korku" diyemeyiz daha çok psikolojik gerilim ama durumsal bir gerilim.Tanışık olduğumuz bir korku ögeleri ya da gerilim ögeleri pek aramayın bu filmde bence IMDB'den 7.1 gibi yüksek bir puan alabilmesininde sebebinin bu olduğunu düşünüyorum.

Yönetmen: Ari Aster
Vizyon Tarihi
8 Haziran 2018
Yapımı
2018 - ABD
Süre
126dk

Graham ailesinin en büyüğü Ellen öldüğünde, ailenin geri kalan üyeleri kökleriyle ilgili korkutucu sırlardan haberdar olmaya başlarlar. Daha fazlasını öğrendikçe, kendilerine miras kalan bu kaderden kurtulabilmek için daha da umutsuzca çabalamaya başlarlar. Kendini dış dünyaya fazla açmamış annelerinin sakladıkları sırlar, ölümcül sonuçlar doğuracaktır.


Toni Collette and Milly Shapiro in Hereditary (2018)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Bizimle Başladı Bizimle Bitti Colleen Hoover

 Herkese merhabalar efenim, Bayram sonrası iş öyle hızlı başladı ki vakit bulup buraya yazamadım bile.Bu arada bi sürrü kitapta okuyup bitir...