23 Nisan 2019 Salı

Fantastik Film : The House with a Clock in Its Walls

Herkese merhabalar efenim ...

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ! Dolasıyla bugün ki film postumuz bir çocuk filmi olucak.Bu tür filmler izlemeyi çocukluğumdan beri çok severim.Baş rolünde Cate Blanchett ablamızın olması filmi daha da izlenir kılıyor elbette.Aslında sadece çocukların değil ailecek izleyebileceğiniz sihirli,eğlenceli bir 23 Nisan filmi :)

IMDB: 6.1

Yapım: 2018

Yönetmen: Eli Roth

Eski Evdeki Büyülü Saat, gizemli amcasının yanına taşınması ile büyülü bir dünyaya adım atan bir çocuğun hikayesini konu ediyor. 10 yaşındaki Lewis Barnavelt, ailesinin ölümünün ardından gizemli amcası Jonathan’ın yanına Michigan’a gönderilir. Amcasını tanımaya çalışan Lewis, kısa sürede onun bir büyücü olduğunu keşfeder ve büyülü bir dünyaya adımını atar. Lewis de büyücülüğü öğrenmeye başlar ancak bu güç sadece iyi insanların elinde değildir. Kötü bir büyücü olan Isaac Izard, kıyametten sonra neler olacağını merak etmektedir. Bunun için de kıyamete neden olmak ister. Lewis, Isaac Izard’ın bu isteğini öğrenmiştir. Isaac, amacını gerçekleştirmek için kara büyülü bir saat yapar. Saat var olduğu sürece ilerleyecek ve kıyamet gününe gün sayacaktır. Saati Jonathan’ın evine saklayan Isaac, zaman dolmadan önce ölür. Lewis ve amcası Jonathan zaman dolmadan ve saat Isaac’ın karısı Selena’nın eline geçmeden onu bulmak zorundadır.

Thumb sowxrcravix2xemo5suouepuwjt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...