14 Mayıs 2019 Salı

Gerilim Filmi : The Silence

Herkese merhabalar efenim ...

Netflix filmlerinde bugün yine ordan burdan alayım yeni bir film yapayım temalı bir distopya filmi var.Bu tarzı tam olarak distopya sayamadığım içinde genelde "gerilim" kategorisi içinde yazıyorum.Biraz Bird Box biraz The Quiet Place (ikisininde yorumu blogta var) olan The Silence filmi var bugün film postumuzda.Eh aslında pek diyecek bir şey yok bu tarza doyamayanlar için izleyin gitsin ne bir fazla ne bir eksik sadece ağızlara bir parmak bal :)

Dünya, onlarca yıl boyunca yer altında yetişen ölümcül yaratıkların saldırısı altındadır. Yeryüzüne çıkıp insanları avlayan yaratıklar, kurbanlarını seslerinden tanıyarak ele geçirir. Dünyaya dehşet saçan yaratıklardan kaçmaya çalışan genç bir kız ve ailesi, şehir dışında bir yerde saklanmaya çalışır. Ancak onların yaşam mücadelesi burada da devam eder. Sığındıkları yerde olacakları beklemeye başlayan genç kız ve ailesi burada gizemli bir tarikatla karşılaşır.

The Silence : Afis

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...