11 Temmuz 2019 Perşembe

Fantastik Film : Dumbo

Herkese merhabalar efenim,
Eva Green,Colin Farrell,Tim Burton ve elbette Disney bir film de birleşir de o film izlenmez mi?!
Dumbo sanırım tarihçesi oldukça eski bir karakter ama ben ilk defa bu filmle duydum ve oldukça hoşuma gitti zaten Disney'in sevmediğim hiç bir filmi olmadı herhalde bu zamana kadar ayrıca şu sıra günyüzüne çıkmamış diplerde kalan karakterler yeniden canlanmaya ve hepsi kendi filmlerine kavuşmaya başladı bu tarz hem fantastik hem aile filmlerini izlemeyi seviyorum :)

Yönetmen:  Tim Burton
Ülke:  ABD
IMDB:  6,5
Vizyon Tarihi:  5 Nisan 2019
Süre:  112 Dakika

Sirk sahibi Max Medici, eski yıldızı Holt Farrier ve onun çocukları Milly ve Joe'ya sıradışı bir görev verir. Ailenin görevi, sirkin yeni üyesinin bakımını üstlenmektir. Bu yeni üye, koca kulakları sebebiyle seyircileri güldüren, yavru bir bebek fildir. Ancak Dumbo'nun uçabileceğini keşfettiklerinde, tek ayağı çukurda olan sirk inanılmaz bir geri dönüş yapar ve ikna edici girişimci V.A. Vandevere'in dikkatini çeker. Vandevere, sevimli fili, yeni ve büyük eğlence parkı Dreamland için kiralar. Ancak Dreamland, yüzeyde göründüğü kadar parlak ve görkemli değildir. Dumbo, çekici ve muhteşem bir akrobat olan Colette Marchant ile birlikte yeni zirvelere doğru yükselir. Bu süreçte Holt da, Dreamland'in karanlık sırlarını keşfedecektir.

Dumbo 720p izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...