27 Temmuz 2019 Cumartesi

Fantastik Film : Enchanted

Herkese merhabalar efenim,
Şu sıralar Disney filmlerine ve animasyonlarına takmış durumdayım.Ne kadar da çok izlemediğim Disney filmi varmış ! Şu sıra hem direksiyon sınavım hem KPSS sınavım olduğu için oldukça stresliyim bu tip zamanlarda böyle kafamı yormayan beni eğlendiren hatta zaman zaman çocukluğuma döndüren yapımları izlemeyi seviyorum beni rahatlatıyor.

Yönetmen:  Kevin Lima
Ülke:  ABD
IMDB:  7,1
Vizyon Tarihi:  21 Aralık 2007
Süre:  107 Dakika
Ödüller:  3 Oscar Adaylığı, 7 ödül ve 26 adaylık

Animasyon dünyasında yaşamakta olan Giselle, ülkenin şeytani ruhlu kraliçesi Narissa’nın (Susan Sarandon) üvey oğlu Prens Edward (James Marsden) ile evlenmeye kalkışınca kraliçenin hışmına uğrar ve ceza olarak insanların dünyasına sürgüne gönderilir.Kendisini bir anda New York’un acımasız jungle’ında bulan Giselle, Pamuk Prenses’in bile hayal edemeyeceği yöntemlerle olgunlaşmak zorunda kalır. Çok da mükemmel bir erkek olmayan Robert’a aşık olunca aşk ve evlilik gibi kavramların aslında ne kadar kırılgan ve çalkantılı olduğunu keşfeder.

Manhattan'da sihir - Enchanted 720p izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...