5 Temmuz 2019 Cuma

Gizem Filmi : Searching

Herkese merhabalar efenim,
Bugün film postumuzda bir gizem filmi var.Bir Amerika filmi olsa da baş rolde Koreliler var onu öncelikle belirteyim o yüzden sanki bir Kore filmi izliyormuş gibi hissettim çoğu zaman :) Film film gibi çekilmemiş aslında daha çok kamera ve internet ortamı gibi oluşturan bilgisayar efektleriyle verilmeye çalışılmış bu da filmin zaten ana konusuyla oldukça bağdaşan bir durum.Film daha çok Black Mirror dizisinin bir bölümü gibiydi teknolojinin hem yararlarını hemde zararlarını gösteriyordu sonu bir çok insana süpriz olmuş ama ben önceden tahmin ettiğim için en sonunda öyle çok fazla şok olamadım :)

Yönetmen:  Aneesh Chaganty
Ülke:  ABD
IMDB:  7,8
Vizyon Tarihi:  28 Eylül 2018
Süre:  102 Dakika

David Kim'in on altı yaşındaki kızı kaybolunca, yerel soruşturma açılıp davaya dedektif atanmıştır. Dedektiflerin araştırmaya başlamasından 37 saat sonra David kimsenin bakmadığı bir yeri araştırmak aklına gelir. Tüm sırların saklandığı yer kızının bilgisayarıdır. Bilgisayarı kurcalayan çaresiz baba, kızını bulmak için geride bıraktığı ipuçlarını takip etmelidir.

Kayıp Aranıyor - Searching 720p izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : A Good Day to Be a Dog

 Herkese merhabalar efenim, Fantastik Kore dizilerine devam ediyoruz.En son bu diziyi izledim ve acayip hoşuma gitti.Kızın bir erkekle öpüşü...