18 Temmuz 2019 Perşembe

Kore Dizisi : Abyss

Herkese merhabalar efenim,
Netflix Kore işbirliği ile olan bir Kore dizisinden daha bahsedicem sizlere.Aslında bu diziyi yayınlandıktan çok daha sonra izleyip bitirdim hatta bitirmem biraz zorlu oldu sırf bitmiş olsun da arşive kaldırayım demek için bitirdim sanırım çünkü diziyi çok fazla beğenmedim.Hem oyuncuların kimyasını hiç olmamış hem de çok güzel bir fikri bence hiç güzel işleyememişler.Dizi dram mı olsun romantik mi olsun yoksa aksiyon gizem mi olsun onu da bulamamışlar her şeyden bir tutam yapmışlar o da bence izleyiciyi tatmin edicek bir şey değil.

Konusuna gelicek olursak,

 Gizemli yuvarlak bir nesnenin sayesinde, ruhlarının güzelliklerine göre dış görünüşleri değişen iki insanın etrafında dönmektedir. Cha-Min (An Se-Ha) bir kaza sonucunda hayatını kaybeder. Kazaya neden olan gizemli güçlere sahip bir varlık (Seo In-Guk), onu 'Abyss'i kullanarak hayata döndürür. Cha-Min hiç çekici biri değilken oldukça yakışıklı birisi olarak başka bir bedende (Ahn Hyo-Seop) hayata döner. Ayrıca gizemli varlık, 'Abyss'i ona verir. Ertesi gün Cha-Min, 20 yıldır arkadaşı olan Se-Yeon’un (Kim Sa-Rang) bir cinayete kurban gittiğini öğrenir. Dahası cinayetin bir numaralı zanlısı kendisidir. 'Abyss'i kullanarak Se-Yeon’u tekrar hayata döndürür. Ancak Se-Yeon (Kim Sa-Rang) dillere destan bir güzelliğe sahipken sıradan görünüme sahip başka bir bedende (Park Bo-Young) hayata döner. İkili, Se-Yeon'un katilinin peşine düşer.

Abyss

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : Welcome to Samdal-ri

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bahar tadında bir Kore dizimiz var.Eğer küçük kasabalarda geçen kalp ısıtan aşk Kore dizilerini seviyorsan...