21 Ağustos 2019 Çarşamba

Korku Filmi : The Prodigy

Herkese merhabalar efenim,
Bilmem hatırlar mısınız geçen senelerde Kabuslar Evi Serisi diye bir Türk Korku/Gerilim filminin postunu yapmışım (belki hatırlamazsınız diye linki bırakıyorum).

https://maydanozsalatasi.blogspot.com/2017/05/maydanoz-time-film-kabuslar-evi-serisi.html

Orada ki filmlerden "Seni Beklerken" filminden alınmış bir senaryo ile çekilmiş bir Hollywood korku filmi var bugün postumuzda.Biz Hollywood'dan alsak yer yerinden oynar "çalmışlar,çakma film olmuş" derler ama onlar bizden alınca "aman ne orijinal konu".Bence konu olarak almaları bakımından telif hakkı bile atmalı yapımcılar çünkü fikir aynı fikir sadece biraz daha Amerikan varisi olmuş.Ben o yüzden daha önceden bu fikri izlediğim için beni film çok tatmin etmedi.

Yönetmen:  Nicholas McCarthy
Ülke:  ABD, Kanada
IMDB:  6,0
Vizyon Tarihi:  1 Şubat 2019
Süre:  92 Dakika

Sarah (Taylor Schilling), oğlu Miles ile yaşayan genç bir kadındır. Sarah, oğlunun bazı güçler tarafından sürekli olarak uyarıldığını fark edecektir. Bu güçlerin doğaüstü şeytani güçler olduğunu keşfeden Sarah ailesinin güvenliği için endişelenmeye başlamaktadır. Sarah, oğlunu bu karanlık güçlerin elinden kurtarmak ile oğluna duyduğu sevgiyi sık sık birbirine karıştırarak bu iki durum arasında sıkışıp kalacaktır. Oğlunu elde eden bu karanlık güçlerin ortaya çıkmasına neyin sebep olduğunu araştırırken geçmişin derin sularına dalmak zorunda kalan Sarah oğlunu kurtarmak için gerekli olan cevapları bulabilecek midir?

Taylor Schilling and Jackson Robert Scott in The Prodigy (2019)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...