21 Eylül 2019 Cumartesi

Kore Dizisi : Doctor John

Herkese merhabalar efenim,
Güncel Kore dizilerine kaldığımız yerden devam ediyoruz.Doktorlu dizileri çok fazla sevmediğimi söylemiştim ama Ji Sung Oppamız baş rolde oynayınca ve bende onun o muhteşem yüzünü ve o muhteşem oyunculuğunu özlediğim için diziyi izlemeye başladım.Aslında diziyi biriktirdikten sonra izlemek ve bir çırpıda bitirmek istedim ki öyle de oldu.Dizi genel anlamda ortaydı bence Ji Sung'a dram tarzı rollerden çok uçuk kaçık adam rolleri daha çok yakışıyor o yüzden bu roldeki halini çok fazla sevemedim.Dizi başlarda heyecanlı olsa da beni oldukça sarsa da sonradan tipik bir Kore dizisi edasıyla devam etti ve bitti.

Konusu:
Dizi, ağrı tedavisi konusunda uzmanlaşmış bir grup doktorun etrafında dönmektedir. Bu doktorlar, hastaların çektiği gizemli ağrıların nedenini bulmaya çalışırlar.

Karakterleri:
Ji Sung dizide dahi bir anesteziyoloji uzmanı olan Cha Yo-Han karakterini canlandırmaktadır. Aynı zamanda, tıp fakültesinin en genç anesteziyoloji profesördür. Hastalara 10 saniyede başarılı teşhisler koyduğu için ona '10 Saniye' lakabını takmışlardır.

Lee Se-Young dizide Cha Yo-Han (Ji Sung) ile birlikte anesteziyoloji bölümünde doktor olarak çalışan Kang Si-Young karakterini canlandırmaktadır. Tıp fakültesinde, her zaman sınıfının en iyileri arasında yer almıştır. İyi bir doktor olmasını sağlayan yeteneklerini soğukkanlı ve akılcı olan annesinden, hastalara karşı sıcak tutumunu ise empati kurma ve dinleme becerisi harika olan babasından almıştır.

Lee Kyu-Hyung dizide bir savcı olan Son Seok-Ki karakterini canlandırmaktadır.

Doctor John

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : The Worst of Evil

 Herkese merhabalar efenim, Bugün size hiç benlik olmayan (polisiye,uyuşturucu kaçakçılığı,aksiyon) ama sırf ikinci yan roldeki kadın için b...