2 Kasım 2019 Cumartesi

Komedi Filmi : Ölümlü Dünya

Herkese merhabalar efenim,
29 Ekim de tatil olduğu için kardeşimde İstanbul'dan geldiği için birlikte zaman geçirme şansımız oldu Sude tam bir Ali Atay hayranı olduğu için Netflix de bu filmi görünce izlemek istedi ben de Ali Atay'ı seviyorum özellikle de yönetmen olduğu işler oldukça başarılı oluyor,bu filmi de izlemesi oldukça eğlenceliydi genelde BKM oyuncuları yer alıyordu.Sarp Apak,A.Mümtaz Taylan,Alper Kul,Doğu Demirkol,Feyyaz Yiğit,İrem Sak gibi isimler yer alıyor.

Öncelikle filmin kullanılan müzikleri oldukça iyi ve çekimleri de bir Hollywood aksiyon filmini aratmıyordu.Sonu biraz açık bitmiş ama ikinci filme yer hazırlamak içinde olabilir bilemiyorum ama genel olarak izlemesi eğlenceli bir film , tavsiyemdir :)

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oysa gerçek hiç de öyle değildir. Mermer ailesi nesilden nesile kiralık katildir ve dünya çapında etkin olan dev bir organizasyon için çalışmaktadır. Ancak organizasyonun kimi kurallarının ihmal edilmesiyle birlikte işler karışır ve ailenin kimliği açığa çıkar. Artık aile pılını pırtını toplayıp yola koyulmalı ve peşlerindeki dev örgütü atlatabilmelidir.


Ölümlü Dünya (2018)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : A Good Day to Be a Dog

 Herkese merhabalar efenim, Fantastik Kore dizilerine devam ediyoruz.En son bu diziyi izledim ve acayip hoşuma gitti.Kızın bir erkekle öpüşü...